Дорофєєва топлес обійняла себе та розповіла про проблеми з гормонами. Фото

26 березня, 13:00

Співачка Надя Дорофєєва у своєму Instagram ділиться не лише професійним контентом.

Артистка опублікувала допис, який проілюструвала знімком топлес, засвітивши при цьому свої татуювання в зоні грудей. Текст під таким пікантним фото зірка присвятила любові до себе та піклуванню про власне здоров’я.

Як зізналася Надя, у неї вже багато років проблеми з ТТГ – тиреотропним гормоном, що виробляється гіпофізом та впливає на загальний стан організму, зокрема, рівень енергії. Однак детальніше розібратися з цим їй вдалося лише після інформативного допису дизайнерки Каті Сільченко, яка зіштовхнулася зі схожою проблемою.

"І тут захотілося обійняти… себе. Те, що ми забуваємо робити в потоці того трешу, в якому перебуваємо. Нещодавно я прочитала пост Каті Сільченко – дівчини, яку я добре знаю як дуже активну людину і людину, яка "все встигає". У пості Катя пише, що в неї немає сил ні на що. Навіть говорити важко. Виявилось , що це все – гормони, які пляшуть в темпі вальсу – ТТГ показник 7 (при нормі у жінок від 0,3 - 4,2 – ред.)", – написала Надя.

Дорофєєва показалася топлес

Дорофєєва показалася топлес

"Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі (препарат, зокрема, для корегування гормонального фону -ред.) вже 6 років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалось протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я просиналась втомленою, і далі – мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися", – продовжила вона.

"Щодня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мене. І тут декілька місяців тому знов мій ТТГ піднявся. Мені підняли дозування Еутироксу… Мій ТТГ в нормі… Я не знала, що ТТГ так впливає абсолютно на все. Я, доросла дівчинка, цього не знала. А точніше я просто не звертала на це увагу, яку насправді мала б звернути… Хочу уважніше зайнятися цим питанням. І вам нагадую: ну обійміть нарешті себе", – підсумувала співачка.

Нагадаємо, про проблеми з гормонами та їхній вплив на організм нещодавно розповідала "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів