"Неідеальна" Каменських виставила бюст у рожевих рюшах та поміркувала про стандарти краси

25 травня, 13:28

37-річна співачка Настя Каменських у своєму Instagram порозмірковувала про важливість прийняття себе та стандарти, які нав'язують у соцмережах.

Також зірка поділилася своїми фото у заквітчаному корсеті з рожевими рюшами.

"Сьогодні повертаюсь до рубрики, яка сподобалась вам минулого разу #imperfectNK та вже вкотре хочу нагадати про те, як важливо не боятися бути собою", - написала Настя.

Вона додала, що важливо щоранку прокидатися, дивитися в дзеркало та посміхатися своєму відображенню.


Фото з Instagram Насті Каменських

"Як важливо прийняти кожен сантиметр свого тіла, не намагаючись порівнювати себе з іншими та відповідати стереотипам, які суспільство та соціальні мережі намагаються навʼязати", - зазначила Каменських.

Співачка додала, що кожна людина - це унікальна особистість з власними життєвими обставинами, принципами, різними емоційними станами, неідеальною фігурою, зморшками та шрамами.

Каменських намагається правильно харчуватися й показує здорові рецепти улюблених страв своїм підписникам

Каменських намагається правильно харчуватися й показує "здорові" рецепти улюблених страв своїм підписникам

"Навіщо нам стандарти, які призводять до втрати будь-якої індивідуальності? Якщо ми можемо концентруватися на тому, що найцінніше у нас - це "ми", і все починається з любові до себе. Цього вам і бажаю", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських знову поскаржилася на коментаторів, які називають її товстою, та розповіла, що звичка оцінювати зовнішність людей - залишилася з радянських часів.

Як відомо, днями Каменських ніжно привітала чоловіка, репера Потапа з 5-тою річницею їхнього шлюбу, чим спростувала чутки, що пара збирається розлучитися.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів