"Написали, що я знову товста": Каменських у лосинах показала своє тренування і поміркувала про радянську звичку

14 травня, 15:30

Співачка Настя Каменських (вона ж NK), як і деякі її колеги, нерідко переймається через "зайві кіло на попі".

Перебуваючи на гастролях за кордоном, виконавиця показала тренування на килимку і поміркувала про радянську звичку, яка зберіглася дотепер.

Пішла тренуватись, бо написали, що я знову товста. Була дійсно товста - не подобалась бо товста, схудла - краще було з пишними формами, - пригадала Настя слова горе-коментаторів

"Пішла тренуватись, бо написали, що я знову товста. Була дійсно товста - не подобалась бо товста, схудла - краще було з пишними формами", - пригадала Настя слова горе-коментаторів

скрін з відео

"Загалом, оцінювати людей за зовнішніми даними — це звичка, мабуть, ще з радянського і пост-радянського гнітючого суспільства. Оцінити, принизити, порівнювати, хто кращу "оцінку" отримав, і чому всього лише "4-ка", не "5-ка", як у найкращої і "найуспішнішої відмінниці класу/школи".

Все, на той момент радянського суспільства, було однаковим, без можливості самовираження і прояву, адже особистість під гнітом оцінювання, порівняння і засудження за те, що вона не така як всі - стає більш закритою, залежить від впливу "когось зверху" та абсолютно інертною", - пояснила Каменських.

"Подобатись чи не подобатись - це ок, кожен має право на свою думку і вподобання, але форма, в якій висловлювати свою думку, залежить від виховання та внутрішнього стану. Коли часи складні - важливо вчитися випромінювати світло, йти за своїм серцем — бо тільки так можливо перемогти зло", - закликала вона.

Каменських займається спортом, бо для неї це, перш за все, про енергію

Каменських займається спортом, бо для неї це, перш за все, про енергію

Особливу увагу Настя приділяє стегнам

Особливу увагу Настя приділяє стегнам

Добре, коли можна займатися в такому затишному просторі

Добре, коли можна займатися в такому затишному просторі

За словами виконавиці, спорт для неї - це не тільки про зовнішнє, а й про внутрішню енергію, сили та натхнення.

Нагадаємо, рік тому Каменських зізнавалася, що погладшала, однак у теперішній вазі почувається добре. До речі, з початку повномасштабної війни Настя закинула спорт, однак повернулася до фізичних навантажень тільки у серпні 2023-го.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів