"Дуже гарно виглядаю": Каменських зізналася, що погладшала, і згадала, як ґвалтувала себе схудненнями

24 грудня 2023, 11:08

Співачка Настя Каменських у кулінарному шоу Євгена Клопотенка зізналася, що погладшала, однак у теперішній вазі почувається добре.

Шеф-кухар запитав NK, чи переймається вона з приводу того, що набрала зайвих кілограмів.

"Насправді, я погладшала нормально. Але ні, я дуже гарно виглядаю. Навпаки, я з такою вагою себе на всі 100% полюбила. Я була такою сухенькою, але зараз зрозуміла, що все одно себе, можна сказати, ґвалтувала. Там суперсупер режим, там було п'ятиразове харчування", - сказала Настя.

Попри сприймання себе у такій вазі, співачка повернулася до активного способу життя
Попри сприймання себе у такій вазі, співачка повернулася до активного способу життя
Фото Instagram Насті Каменських

Співачка додала, що зараз знову повернулася до такої системи харчування

"Я і зараз на ньому сиджу, тільки-тільки сіла. Зранку може бути гречка, я їла вівсянку з яблуком. Потім перекус — білок з яйця. Обід о 13.00, це має бути обов'язково в один і той же час, це можуть бути салати, курка і теж гречка, тільки трішечки. Потім останній прийом — це рибка, курочка чи індичка і салати", - додала Каменських.

Фото з Instagram Насті Каменських

Нагадаємо, влітку в інтерв'ю Настя Каменських зазначила, що намагається займатися своїм ментальним здоров'ям, бо це важливіше, ніж фігура.

Також вона розповідала, що з початку повномасштабної війни закинула спорт, повернутися у ряди спортсменів Настя вирішила тільки у серпні цього року.

Як відомо, в інтерв'ю Маші Єфросиніній співачка зізналася, що переживала тяжкий період у своєму житті через війну й не могла впоратися зі своїм емоційним станом, тож пила антидепресанти.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів