"Він робив мене щасливою 5 років": Наталка Карпа вперше розказала, як чоловік розбив їй серце і що відбувається між ними зараз

17 травня, 12:20

Співачка Наталка Карпа розповіла, що стало точкою відліку в її кризі шлюбу з чоловіком, Євгеном Тєрєховим ("Титановим Джексоном"). 42-річна артистка розкрила, чи мешкають вони з батьком її доньки Злати разом і чи розлучилися офіційно.

Відверті зізнання Наталка зробила в інтерв'ю "Слава +".

"Він робив мене щасливою 5 років. Зараз ми, скажімо, пропрацьовуємо багато моментів, які трапилися на нашому шляху. Зараз у нас дуже тепле спілкування, в нас є діалог і, більше того, в нас не просто діалог, ми нарешті починаємо знову відкривати одне одному свої якісь навіть не потаємні історії, а свою душу відкривати", - поділилася Карпа.

У історії Наталки та Євгена поки не поставлено крапку, тож надія на і жили вони довго та щасливо залишається

У історії Наталки та Євгена поки не поставлено крапку, тож надія на "і жили вони довго та щасливо" залишається


"Він зараз на фронті. Ми не те що живемо окремо... Він має зараз іншу квартиру, він з'їхав таки. Але коли він, наприклад, має з фронту відпустку, він їде до мене і каже "я їду додому", це важливий якийсь такий момент. Може, я себе грію? Не знаю", - зі сміхом зазначила зірка.

На запитання, чи досі вона відчуває до Євгена кохання, Наталка чесно відповіла, що і в цьому, зокрема, вона наразі намагається розібратися.

"Мені розбили серце. У попередніх стосунках я розбивала серце, напевно, в більшості випадків, я навіть жартувала, що, можливо, це моя карма", - зазначила вона.

34-річний Євген, незважаючи на те, що має 2-гу групу інвалідності після поранення в АТО, продовжує боронити Україну на фронті

34-річний Євген, незважаючи на те, що має 2-гу групу інвалідності після поранення в АТО, продовжує боронити Україну на фронті

"У нас не було сварок із переходами червоних ліній. У нас не було негарних слів, ми не ображали одне одного словами, ми проговорювали. От він прийшов і просто каже: "Наталко, я не знаю, що відбувається, але я до тебе охолов". І це, з одної сторони, щиро та правильно - він прийшов і (сказав)... Це моя історія, це мені болить", - пояснила вона.

"У мене почалося власне обезцінювання. Я розуміла, що сама себе опускаю під ноги. Я за допомогою цього інтерв'ю хочу сказати дівчаткам, жінкам, щоби вони в такі момент - я розумію, це важко, це коли ти розумієш, що падаєш нижче, нижче і навіть не знаєш, що з тим робити. Бо ти дивишся в дзеркало і собі не подобаєшся. Ти думаеш, людина, яка тебе любила і носила на руках - і тут в один момент нічого до тебе не відчуває, ти стаєш непотрібною", - пригадала Карпа.

Чоловік Карпи чесно повідомив їй, що охолов

Чоловік Карпи чесно повідомив їй, що "охолов"

Зі слів артистки, зараз їй соромно в цьому зізнаватися, але ще два роки тому вона так боялася розлучення, що поводилася "мов собачка, яка вчепилася в чобіт" і благає її не залишати.

"Я не розуміла, що людина - це не власність. Я себе ловила на тому, що це залежність, і я не можу цього позбутися, в мене падає небо на голову. І коли я від нього чула слово "розлучення", я розуміла, що мої сльози вже на очах, я розуміла, що серце отак калатає, я не розуміла, що відбувається. Це слово було для мене як для бика червоне", - пояснила вона.

Утім рік тому Карпа звернулася до свого адвоката і попросила підготувати документи на розлучення з Тєрєховим.

4-річна Злата не здогадується, що між татом і мамою щось не так

4-річна Злата не здогадується, що між татом і мамою щось не так

"Документи є. Ми не розлучилися. Бо минулого літа Джексон був на одному завданні, я так розумію, що це було дуже небезпечне місце, і, по його словах, це все змінило. В його голові це дало нову установку. Він каже: "Я передивився своє життя і якось відчув, що в мене в цьому житті є цінне. Я знову повернувся до тебе. Я тут падаю в коліна. Я знову хочу, щоби ти і Злата були частиною мого життя, і я прошу тебе повернутися, повернути мене, і давай будемо пробувати щось знову"", - переповіла співачка.

"На початку мені дуже хотілося зробити йому боляче, показати, що от, у мене почнуться нові стосунки, оцей синдром відмінниці: "Я тобі покажу, яку ти жінку втратив!" Потім прийшло усвідомлення таке, що я нікому нічого не хочу показувати, я просто хочу бути щасливою, в тому, в чому є, з тою людиною, в якій я буду розчинятися, яку я буду любити, якій я буду довіряти", - сказала Наталка.

Якась подія, що трапилася з Тєрєховим на фронті, змусила його переоцінити власне життя і стосунки з Наталкою. Може, наслідком цього якраз і стала фотосесія подружжя, яка так потішила фанів у серпні 2023-го

Якась подія, що трапилася з Тєрєховим на фронті, змусила його переоцінити власне життя і стосунки з Наталкою. Може, наслідком цього якраз і стала фотосесія подружжя, яка так потішила фанів у серпні 2023-го

Водночас, Карпа усвідомлює, що однією з її помилок у шлюбі з Євгеном якраз і було те, що вона розчинилася в ньому на 100 відсотків.

Нагадаємо, Наталка Карпа і "Титановий Джексон" познайомилися в новорічну ніч 2016-го року. Через місяць і 14 днів захисник України зробив артистці пропозицію руки та серця, і вже у вересні пара відгуляла весілля. У грудні 2019-го Наталка і Євген стали батьками.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів