Могилевська розповіла, чого хоче навчити своїх "маленьких леді", та відповіла на закиди щодо всиновлення задля піару

14 січня, 15:38

Співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно зізналася, що вдочерила двох дівчаток, поділилася із шанувальниками, чого хоче їх навчити.

Про це вона написала у своєму Instagram.

Наталя зазначила, що не вирішувала, що хоче саме доньок, але так склалося.

"Я не обирала і не вирішувала, що хочу саме доньок. Хоча, кажуть, Господь дає дівчинку тоді, коли мамі треба пропрацювати жіночі якості. Я не обирала, я просто полюбила їх всім серцем. Тепер у моєму домі дуже багато ніжності, тендітності та жіночності. Це величезне щастя спостерігати, як зростають Маленькі Леді", - написала Могилевська.


Фото Instagram Наталі Могилевської

"Чому я хочу навчити дівчаток? Гідності, цнотливості, самоповаги і, головне тому, що я їх буду любити будь-коли. Що б вони не зробили, які б помилки і неприємні події з ними не сталися, вони повинні знати, що я завжди буду їх підтримувати і любити", - додала співачка.

Разом із тим Могилевська відповіла на закиди хейтерів, які вирішили, що вона вдочерила дівчат заради піару.

"Це дивно чути. Я залишила кар'єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень, і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їжджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через темну призму своїх розчарувань", - зазначила Наталя.

Нагадаємо, Наталя Могилевська стала мамою для двох дівчаток: 3,5-річної Мішель та 12-річної Софії.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів