"Не облиш мене": декольтована Каменських на колінах біля води звернулася до Ангела-охоронця. Відео

22 березня, 13:00

Співачка Настя Каменських (вона ж NK) випустила нову відеороботу "Не облиш мене".

У пісні виконавиця звертається до Ангела та до вищих сил задля здійснення головної мрії українців.

"Навіть після таких темних ночей, як сьогодні була в Україні, ми маємо берегти світло у собі та своїх серцях. Сьогодні у мене премʼєра пісні, на створення якої нас надихнули історії реальних людей.

Спілкуючись із військовими та волонтерами, які неодноразово були за крок до смерті, майже всіх об’єднувало одне: зустрівшись зі смертю, вони розуміли, яке швидкоплинне життя, і починали, як ніколи, гостро його цінувати та переосмислювати, згадуючи про дорогих серцю людей. Мабуть, кожен з нас за останні роки навчився ще більше дорожити життям, цінувати щастя та можливість бути поряд з найріднішими. Нехай так буде", - написала Каменських.


Цією піснею я звертаюсь до Ангела та до вищих сил і молюсь, щоб якнайшвидше збулась мрія кожного українця: зрозуміти, що твоїм найдорожчим людям більше нічого не загрожує. Сподіваюсь, що цей трек підтримає всіх, хто кожен день переживає за коханих і рідних, які знаходяться на нулі чи в окупації, і молиться за них!, - звернулася до українців NK
"Цією піснею я звертаюсь до Ангела та до вищих сил і молюсь, щоб якнайшвидше збулась мрія кожного українця: зрозуміти, що твоїм найдорожчим людям більше нічого не загрожує. Сподіваюсь, що цей трек підтримає всіх, хто кожен день переживає за коханих і рідних, які знаходяться на нулі чи в окупації, і молиться за них!", - звернулася до українців NK
скрін з відео

Нагадаємо, кілька місяців тому Каменських знов активно взялася за підкорення латиноамериканського музичного ринку і вирушила попрацювати в Колумбію. А кілька тижнів тому вона повернулася на батьківщину, де в одному з міст через тривогу давала концерт в укритті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів