"Мене це лякало": ексчоловік Трінчер розповів, як стосунки батьків підштовхнули його до розлучення

29 листопада 2023, 15:45

Ексчоловік співачки Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин після оголошення про розлучення, ініціатором якого був він, розповів чому саме прийняв таке рішення.

Хлопець зізнався, що не в останню чергу на нього сильно вплинуло непросте дитинство. Мовляв, негативним прикладом був батько, який погано поводився з мамою.

Волошин розповів, чому прийняв рішення розійтися
Волошин розповів, чому прийняв рішення розійтися
фото з Instagram

"Багато з вас знають, що в мене немає рідного батька, точніше він живий, але в моєму житті його немає. Проте мало хто знає, що батько знущався над моєю мамою. Так, іноді він знущався фізично, але більше морально... Він не приділяв їй увагу, не забезпечував її, він постійно пропадав з друзями і не тільки, матюкався і верещав на маму", – написав Волошин у дописі.


"В моїй голові це закарбувалось, але не як модель правильної поведінки, а навпаки. Я дуже любив і люблю свою маму. І коли бачив, як якийсь мужик робить їй боляче, боляче було і мені! Я знав і знаю зараз, що не буду таким, як він! Я ніколи не буду себе поводити з жінками так, як поводить себе він", – продовжив блогер.

"Але деякі моменти мені дістались "генетично". Я дуже швидко перегораю у будь-яких стосунках. І з Аньою це були стосунки, в яких я був щасливий найдовше", – додав хлопець, не уточнюючи, про що йдеться.

Трінчер нещодавно розповіла, як переживає розлучення

Трінчер нещодавно розповіла, як переживає розлучення

фото з Instagram

"Коли я зрозумів, що зʼявились проблеми – я одразу почав щось робити й експерементувати. Я навіть погодився ходити до психологів, яких мені дала Аня. А потім ще й пішов на парний сеанс. Але на жаль – перегорів. В минулих стосунках це сталось дуже швидко. Але через те, що мені було шкода дівчину, я не міг собі і їй в цьому зізнатись. І тому, майже 2 роки ми обидва мучались", – розповів він.

Волошин додав, що в тих попередніх відносинах він почав помічати за собою схожість з батьком. І йому це не сподобалось.

"Я дав обіцянку собі: якщо я буду в стосунках відчувати, що перегораю, то маю зробити все, щоб прибрати це, або ж сказати про це людині і не допустити зі своєю сторони "абʼюзивної" поведінки. Саме це я і зробив. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитись з різних сторін. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох в майбутньому щасливішими", – поділився Олександр.

Раніше подейкували, що Волошин зрадив співачці
Раніше подейкували, що Волошин зрадив співачці
фото з instagram

"Я не ввжаю, що є колишні дружини. Ми дуже багато пройшли разом і для цієї людини я завжди відкритий і завжди готовий прийти на допомогу! Аня людина була моєю сімʼєю і назавжди в ній залишиться, просто вже в іншому амплуа", – підсумував блогер.

Як відомо, Трінчер та Волошин переживали піврічну кризу в стосунках. Зі слів Анни, закінчити їхній шлюб треба було значно раніше.

Нагадаємо, раніше співачка розповідала, як переживає розлучення.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів