"Операція через кілька днів": Шоптенко на милицях повідомила про травму, якої "в неї ще ніколи не було". Фото

27 березня, 14:00

Хореографка Олена Шоптенко повідомила у своєму Instagram прикру новину.

В результаті нещасного випадку вона порвала 2 колінні зв’язки. Травма хореографки потребує операції, яку, з її слів, проведуть за кілька днів. Після цього на неї чекає 2 місяці реабілітації.

"Охочого доля веде, небажаючого – тягне" Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після – реабілітація 2 місяці. Я не буду говорити, наскільки для мене важливі ноги, і які у мене зараз відчуття, таких травм у мене не було ніколи”, – написала Шоптенко

Хореографка готується до операції

Хореографка готується до операції


"Проте всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше, тому що я, як мінімум, зроблю для цього все можливе. Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, однак, сприймаю всю цю ситуацію як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу. І черговий раз переконуюся, що найцінніше – це здоров’я і люди. Я безмежно вдячна близьким і друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати. Висновок: Слухати себе і своє тіло – це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому”, – підсумувала вона.

Олену підтримав 5-річний син

Олену підтримав 5-річний син

фото з Instagram
Період реабілітації триватиме кілька місяців

Період реабілітації триватиме кілька місяців

фото з instagram
фото з Instagram

Нагадаємо, Шоптенко разом з 5-річним сином нині проживає у Відні. Там вона продовжує кар’єру хореографки та підтримує Україну, зокрема, масштабними флешмобами.

До речі, у червні 2023-го Шоптенко ділилася враженнями від візиту до України.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів