"Гарні успіхи і хист є": Аlyosha розповіла про навчання дітей у США та їхні творчі хобі

28 березня, 12:00

Співачка Alyosha, яка у жовтні 2023-го змінила сценічний псевдонім і стала Оленою Тополею, розповіла детальніше про особисте життя.

У новому інтерв’ю журналу Viva дружина Тараса Тополі зізналася, як перебування в США повпливало на їхню родину та на неї саму, а також розповіла, які творчі та активні хобі є у їхніх дітей.

"(Життя в Америці - ред.) це було життя під мирним небом у безпеці, і воно було заради дітей. Скажу відразу, що Америка – це не моє. І досить давно… Для мене життя в Америці було депресивним", – пригадує артистка.

Співачці було важко жити у США

Співачці було важко жити у США


"Це саме про мій особистий стан. Натомість діти отримали багато досвіду в американській школі, досить прийнятно вивчили мову, крім Марійки, звісно. Мали друзів, розвивалися. Паралельно ми проходили усю програму української школи, що було не так легко, але ми впоралися. Досвід завжди є позитивним, яким би він не був, бо він дає можливості ставати кращими, змінюватися, духовно зростати", – сказала артистка.

Також виконавиця не приховує, що перебування чоловіка на фронті сильно позначилося на її психологічному стані.

"Більше ніж пів року він був на війні, потім була ротація, але ми не могли повернутися з дітьми додому, було декілька вагомих причин. Хоча і дуже хотілося. Цей період відображається насамперед на психічному стані, а потім вже на стосунках. Дах їхав, що тут сказати. Зараз, на щастя, все гаразд, ми вдома. Серце на місце стало", – сказала вона.

Пара виховує трьох дітей

Пара виховує трьох дітей

фото з Instagram

До речі, у родині Тараса і Олени також росте майбутній музикант. Ну, принаймні, наразі один з синів подружжя активно захоплюється музикою.

"Ромка у нас футболіст-початківець, йому дуже подобається грати у футбол в команді, це був його вибір. Марко займається грою на гітарі. Не завжди виходить так, як йому хотілося б, але у нього гарні успіхи і хист є. Марійка любить малювати. Як на мене, у неї дуже цікаві малюнки. Можливо, її пристрасть зміниться, а можливо, ні. Зараз вона ще маленька. Хлопці мають додаткові заняття з англійської, щоб не втратити набуте в Америці", – сказала Тополя.

Нагадаємо, раніше Олена показувала, як її донечка творчо розмалювала себе.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів