"Видзьобуємо": Фреймут показала формальний варіант поїдання ківі

26 листопада, 15:45

Телеведуча Ольга Фреймут продовжує давати корисні поради у своїй гастро-етикет рубриці.

Цього разу експертка пояснила, як правильно їсти ківі (не вдома).

"Ківі, "китайський аґрус", в Україні ця ягідка зʼявилася лише в 90-х. Його їдять навіть зі шкіркою. Але якщо урочиста подія, на столі біла скатертина та виблискує десертне срібло, їсти у "довільному стилі" не пасує. Тоді згадайте Фреймут. Як їсти "примхливу їжу"", - заінтригувала Ольга.

"Серветку на коліна. Беремо десертні прибори. Виделочкою притримуємо збоку. Для цього основу відрізаємо, щоб ківі стояло. І ложечкою собі видзьобуємо і їмо", - проінструктувала Фреймут.

Відрізаємо основу фрукта і притримуємо його виделкою

Ложкою регулюємо розмір шматока

А далі ви самі знаєте

Нагадаємо, раніше Фреймут розказувала, як правильно їсти банан, хліб у ресторані, а також пояснювала, що можна привселюдно облизувати.

IDEALMEDIA