"Євдокія справилася найкраще": Фреймут влаштувала дітям перевірку з етикету чаювання

25 червня, 16:30
Ольга Фреймут

Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут змалечку прищеплює гарні манери своїм трьом нащадкам - Златі, Валерію та Євдокії.

І якщо на чаювання до Букінгемського палацу сімейство поки не запрошують, перевірити знання дітьми правил поводження за столом зірка взялася в ресторані 4-зіркового готелю в британському місті Брайтон.

"Вперше з трьома дітьми пішла на "5 o'clock tea". Вони зачаровані", - поділилася Оля в Insta-сторіс.


"Традицію пити чай о 5-ій вечора започаткувала графиня Анна Бедфордська у 1840-му році. Пані була лінивою, попросила якось слуг принести їй надвечір чай на таці, а ще хліб, масло, джеми, тістечка. І з тих пір почалася мода на чаювання перед вечерею. Адже вечеря в аристократів була пізно, пісдя 22:00 вечора...", - розповіла Фреймут.

Оля Фреймут

Оля з молодшими дітьми під час повномасштабної війни мешкає у Великій Британії, але навідувалася до України

Як зазначила екстелеведуча, її улюблений момент у цьому дійстві - наливати чай через срібне ситечко.

"Валерій налив собі повне горня, але то дитина, і це вперше на такій дефіляді; я пояснила, що цей чай п'ємо довго, а щоб не охолов, наливаємо потрохи", - написала Оля.

Оля Фреймут навчає дітей етикету

Фреймут зводила дітей на вишукане британське чаювання

А от Євдокія зіркову маму порадувала. Правильна відповідь на питання, з чого починається обід - із серветки на колінах - в дівчати від зубів відскакує. От лише наїдки малій не прийшлися до смаку.

Молодша донька Фреймут Євдокія

Євдокії наприкінці червня виповниться 7

Донька Фреймут від Володимира Локотка

Ну так, не кожна дитина радо наминатиме карамелізовану цибулю

Дочка Олі Фреймут Євдокія

"Все починається зі сніданку. Де б ми не були, вчу дітей їсти акуратно, завжди сервірую стіл: тарілочка для хліба, горнятка, а не пластянки з перших днів. Прошу не брати за стіл гаджети. Просити подати щось зі столу, а не тягтися... це не позерство, а необхідність", - наголосила Оля.

"Діти, які знають столовий етикет, почуваються впевнено в будь-якому суспільстві", - додала вона.

Молодші діти Фреймут

18-річна Злата в кадрі не з'являється, бо зосередилася на частуванні?

Нагадаємо, старша дочка колишньої телеведучої, Злата кілька тижнів тому завершила навчання у американській школі-інтернаті та, вочевидь, вирішила провести час із мамою, братом та сестрою в Британії. А може, і побачитися з родичами з батькового боку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів