Ступка зізнався, чи вплинула п'яна ДТП на його кар'єру та як він ставиться до хейту в бік сина

20 березня, 18:15

Актор Остап Ступка, який у квітні 2023-го потрапив у п’яне ДТП, розповів, як ситуація вплинула на його роботу.

Як відомо, він напідпитку спричинив аварію, в результаті чого постраждав водій іншого авто.

Чоловік отримав травми різної тяжкості, а Ступку суд засудив до 3 років обмеження волі та на 8 років позбавлення водійських прав. Щоправда, на кар’єру ця ситуація ніяк не вплинула.

У коментарі ЖВЛ Ступка запевнив, що продовжує зніматися у кіно та грати в театрі.

"Як, я не знімаюсь в кіно? Це – неправда. Не читайте дурниць, не витрачайте свого часу на цих людей, які пишуть нісенітниці. Я повноцінно працюю в театрі, я знімаюсь у кіно, зараз є ще плани. В театрі прем’єри готуються регулярно. Люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то цього року очікується прем’єра фільму… де я скромно теж брав участь", – сказав Ступка.

ДТП не повпливало на кар'єру Ступки

ДТП не повпливало на кар'єру Ступки

фото з Facebook актора

Торкнулися також теми хейту у бік сина Ступки Дмитра, який живе у США. Йому, як відомо, часто дорікають за показовий спосіб життя за кордоном під час війни.

"Хейт у нашому суспільстві – один з тих чинників, які добре навчилися робити. Чомусь людей тягне на таке. Я не звертаю на це уваги, не читаю, він теж не читає. Треба іншим займатися", – лаконічно сказав він.

Дмитро Ступка з 6-річною донькою Богданою

Дмитро Ступка з 6-річною донькою Богданою

фото з instagram Дмитра Ступки

Поцікавилися також у Остапа Ступки, чи спілкується він з онукою Богданою, яка живе з колишньою дружиною Дмитра Поліною Логуновою у США.

"Якщо ми спілкуємось, то по "фейстайму". Бо вона далеко. Не буває якоїсь такої регулярності. Але те, що ми зідзвонюємось і кажемо один одному "Алло" це – вже добре”, – сказав Ступка.

Нагадаємо, невдовзі після ДТП Національний академічний драмтеатр імені Івана Франка прокоментував можливе звільнення актора. Тоді представники театру зазначили, що припиняти співпрацю зі Ступкою не хочуть, але п’яне ДТП, спричинене актором, засуджують.

Також потерпілий раніше розповідав, чи повернув актор йому гроші за лікування та авто. Тоді як Ступка відреагував на заяви чоловіка, спростувавши їх.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів