58-річна модель Порізкова у спідньому показала післяопераційні шрами на стегнах

2 лютого, 13:15

58-річна чеська супермодель Пауліна Порізкова ніколи не боялася демонструвати у соцмережах справжню себе. Зокрема, манекенниця не цурається показувати і шрами.

У своєму Instagram Пауліна поділилася селфі, на якому видно її післяопераційні сліди у зоні бікіні. Шрами – результат операції із заміни кульшового суглоба, яку зірці зробили нещодавно.

"Наважуючись на цю операцію, я тільки й думала що про шрами. Ті, що в мене є, я приймаю. Але нові отримувати не хочу. На відпочинку я продовжувала прощатись із гладенькою шкірою на стегнах, навіть почувалася винною щодо того, як виглядатиму", – поділилася переживанням Пауліна.

58-річна Порізкова показала наслідки операції

58-річна Порізкова показала наслідки операції

фото з Instagram Порізкової

"Я знаю, що шрами скоро стануть частиною мене. Вони будуть нагадувати про старий біль та нові перемоги. Вони об'єднають всі старі шрами, як фізичні, так і ментальні, видимі й невидимі, всі з яких, кінець кінцем стануть клеєм, що тримає мене купи. Такою собі павутинкою минулих ран, яка загоївшись, стала міцнішою. Вона стане частиною того, що складає мапу мене. Як і всі шрами зовнішні та внутрішні, я прийму їх. Буду пишатися ними, але нових більше не хочу", – підсумувала модель.

Модель поміркувала про шрами

Модель поміркувала про шрами

фото з Instagram Пауліна Порізкової

Як відомо, Порізкову неодноразово критикували хейтери за "невідповідний її віку спосіб життя". Нерідко у коментарях під її фото користувачі мережі повчали модель, мовляв, пора онуків глядіти, а не фото в купальнику виставляти. На що Пауліна лише постила більше сексі-контенту.

Нагадаємо, раніше Порізкова знімалася топлес для глянцю.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів