Розкол стає помітнішим: королівська родина не привітала принца Гаррі з 39-річчям

16 вересня 2023, 14:40

15 вересня принц Гаррі святкував свій 39-й день народження. Він зустрів його у Німеччині на Іграх Нескорених. Спортсмени кричали принцу "Happy birthday" та завалювали його подарунками.

Втім королівська родина не привітала герцога Сассекського, пише Daily Mail.

Офіційні аккаунти монархів публікували тільки короля Чарльза III, принца Вільяма, принцесу Кейт та герцогиню Единбурзьку, Софі. Натомість про день народження Гаррі на сторінках королівської родини у соцмережах мовчали.

Не привітав Гаррі й рідний брат, принц Вільям та його дружина Кейт Мідлтон. Після такого зневажливого ставлення до свята принца Гаррі, розкол між ним з Меган Маркл та королівською родиною стає все відчутнішим.


У своїх мемуарах Гаррі розповів про бійку з Вільямом

У своїх мемуарах Гаррі розповів про бійку з Вільямом

Фото Getty Images

Зазначається, що невдовзі герцоги Сассекські повернуться з Німеччини додому, в США. За цей час, поки Гаррі перебував в Європі, він ні разу не зустрівся з родиною, лише ходив вшанувати пам’ять померлої бабусі, королеви Єлизавети II. Утім це він робив наодинці.

Таке ігнорування королівською родиною свят у сім’ї принца Гаррі не вперше. 6-го травня та 4-го червня свої дні народження святкували діти герцога Сессекського, син Арчі та донька Лілібет Діана. Букінгемський палац теж не привітав їх.

Проте минулого року на офіційних сторінках королівської родини вітали з 41-річчям Меган Маркл.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів