Кокосова олія, гіалуронка та помада на очах: 41-річна Пріянка Чопра розкрила лайфхаки свого 4-хвилинного мейку

13 лютого, 13:30

Голлівудська актриса індійського походження Пріянка Чопра розказала про догляд за обличчям і про свій 4-хвилинний макіяж.

В інтерв'ю Сosmopolitan вона також згадала про б'юті лайфхаки мами та бабусі і процедури, які робила з ними.

"Ми живемо в таких завантажених світах, постійно віддаючи енергію, але коли ми зосереджуємось на красі чи догляді, то знов повертаємо фокус на себе.

Той невеликий час, що ми витрачаємо на себе, має глибокий вплив на нашу впевненість і відчуття себе. Це змушує нас відчувати, що ми важливі, та що піклуватися про себе - нормально. Однак немає правил, як це робити", - відповіла 41-річна акторка.


"Яким би не був ваш варіант: чи то нічна маска для обличчя, чи то мерехтливі очі і шикарний мейк, - фокусування на собі несе глибокий вплив на нашу самооцінку", - додала вона.

За словами Пріянки, гарний вигляд напряму залежить від настрою:

"З макіяжем чи без, коли я щаслива, то дивлюся на своє обличчя і думаю: "вона світиться, віддає життям". А навіть коли я одягнена з голочки і нафарбована найкращими візажистами у світі, то відчуваю себе лайном", - підкреслила акторка важливість адекватного самосприйняття.

Чопра згадала, як її мама і бабуся дбали про свою красу. Одна бабуся підфарбовувала очі і робила лосьйони та мікстури. Від іншої ж - вона перейняла процедуру змащування шкіри голови кокосовою олією, яку нині робить раз на тиждень.

"Моя мама використовувала багато натуральної терапії: маски, зроблені вдома з куркуми, йогурту та борошна, і пілінг з нутом", - пригадала акторка.

На фото Пріянка з мамою. У неділю вони робили спільні б'юті процедури. А у будні  дні, перед роботою мама Чопри наносила на обличчя рідину з алое вера

На фото Пріянка з мамою. У неділю вони робили спільні б'юті процедури. А у будні дні, перед роботою мама Чопри наносила на обличчя рідину з алое вера

А ще Пріянка розкрила свої лайфхаки у мейкапі.

"У мене суха шкіра, і я постійно в літаках, що негативно впливає на неї", - розказала Чопра та зазначила, що для макіяжу використовує тональну основу з гіалуроновою кислотою.

"Мені подобається набирати помаду для губ пальцями і наносити її на щоки та трохи на очі, щоб все виглядало цільно", - розповіла акторка про лайфхак, який запозичила у своєї тітки.

Пріянка завершує мейк тушшю для вій та гелем для брів.

Як відомо, Чопра не завжди була задоволена своєю зовнішністю. На початку 2000-х вона зробила операцію на носі, яка спровокувала в неї депресію.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів