"Наїстися вдосталь, і потім проблюватися": Раміна пригадала, звідки взялися її нездорові стосунки з їжею

12 січня, 16:30

Блогерка Раміна Есхакзай, яка після невдалих спроб нарешті схудла на понад 10 кілограмів, пригадала, з чого, ще у дитинстві, розпочалися її нездорові стосунки з їжею.

Дівчина, яка має досвід боротьби з булімією, розказала це під час розмови з нутриціологинею.

Налагодивши харчування за допомогою спеціаліста, торік Раміна навіть без спорту за чотири місяці скинула 10 кіло

Налагодивши харчування за допомогою спеціаліста, торік Раміна навіть без спорту за чотири місяці скинула 10 кіло

"Я все життя худнула, у мене були нездорові стосунки з їжею. Оскільки цукерки були нагородою, мама ховала їх у шафі. У мене був квест, відшукати цукерку, з'їсти так, щоб вона не помітила і сховати обгортку, щоб вона не знайшла. До мене приходила бабуся з коробкою цукерок, я об'їдалася. Тато приходив до дому з пачкою кіндерів, я за раз їх з'їдала, бо знала, що мама забере", - поділилася Раміна.


"У нас не було традиції снідати, обідати або вечеряти разом. Мене не запитували, подобається чи ні. Їж, що є, і це не завжди було смачно. У мене МакДональдз був як винагорода. Я постійно ходила з батьками на роботу й чекала поки вони працювали. Нагородою було, що ми разом купуємо щось у МакДональдз і їмо", - пригадала вона.

Блогерка зізнається, що худла все життя

Блогерка зізнається, що худла все життя

Зі слів Раміни, її тато худий, а мама повненька.

"Маму знайомі гнобили за це, і мені казали, щоб я не була як вона. Тож я пила чаї для схуднення, експериментувала дієти “500 калорій”, монодієти, займалася спортом - наїстися вдосталь, і потім проблюватися. І я дивилась на свої шкільні фото, на них я не була повною, але мені постійно було некомфортно у своєму тілі. Тоді я вперше потрапила до психотерапевта. Мені розповіли, як себе поводити, що не можна випльовувати їжу. Але, коли почалася війна, стрес, навіть, коли я схудла, якщо стрес, я переїдаю", - зазначила блогерка.

Як зізналася Раміна, зриватися це "її історія".

Есхакзай експериментувала з монодієтами та суворим обмеженням кількості калорій

Есхакзай експериментувала з монодієтами та суворим обмеженням кількості калорій

"Це коли я вирішила з понеділка худнути. Понеділок, вівторок середа - я худну, четвер ще нормально, але п'ятниця і ми кудись йдемо з подружками. Вони у мене худі, а я на дієті. Пішли в кіно, вони беруть солоний та солодкий попкорн, я з'їла свій - ті кілограми, які скинула за 5 днів, повернулися. В суботу звинувачую себе: чому скрізь всі худі, а я одна з зайвою вагою? Чому я виглядаю, як жінка, яка народжувала, хоча я ще не народжувала. Неділя - їм все підряд, тому що з понеділка знову худнемо", - побідкалася Раміна.

"І так по колу. До цього додавався спорт, різні спеціалісти, обмеження у 1200 калорій на день", - розказала вона.

Нагадаємо, Есхакзай показувала, як виглядала, коли важила 49 кіло.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів