"У мене немає кубиків пресу": Раміна, показавшись у купальнику, закликала не вірити Instagram

28 вересня 2023, 18:00

Блогерка Раміна Есхакзай вирішила застерегти своїх підписників від оманливості красивих фотографій у Instagram. Дівчина відреагувала на компліменти, які посипалися на неї після нещодавньої появи в сторіс у купальнику.

Раміна наголосила, що, зокрема, багато що залежить від ракурсу. І "кубиків" на її пресі насправді нема.

Раміні приємно отримувати компліменти, але чесність важливіша

Раміні приємно отримувати компліменти, але чесність важливіша

Скріншот із Instagram Раміни

"Мені, з одного боку, приємно, а з іншого можу засмутити вас. В мене немає кубиків пресу. В залежності від світла та ракурсу моє тіло виглядає по-різному і це нормально. Я, як людина, яка знає, що таке РХП (розлад харчової поведінки - ред.), не хочу, щоби ви думали, що всі навколо ідеальні, а з вами щось не так", - зазначила Есхакзай.


Цей ракурс блогерка вважає невдалим

Цей ракурс блогерка вважає невдалим

Не лишила Раміна без уваги й коментар жінки, яка написала їй, мовляв, у її віці та не народивши жодної дитини нема підстав хизуватися своїм тілом, адже така фізична форма є "нормою", а не результатом зусиль.

"Дівчата, якщо хтось вам каже таке, прикриваючись віком та дітьми, по етикету можна слати на три букви", - порадила блогерка.

"Ніхто не має права знецінювати вашу роботу над собою. Я знаю, що таке, коли тобі 22, а ти виглядаєш наче народила мінімум одного місяць тому. Я знаю, що таке проблеми з жіночими гормонами. І я проти знецінення кожної жінки. Можна виглядати стрункою, коли народила 3 дітей, а можна не знати, що робити з собою, коли ти ще не народжувала, а тіло виглядає дуже набряклим і ти не знаєш, куди подітися", - написала вона.

Нагадаємо, в серпні Раміна розповіла, на скільки кілограмів їй вдалося схуднути за пів року.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів