Раміна розказала про найгірше і найкраще побачення та чим заїдає втому

22 березня, 16:15

Блогерка Раміна Есхакзай, готуючи пиріжки разом із Дашею Астаф'євою, розказала їй про дитинство і свої харчові звички змалку.

У новому випуску шоу "Такі страви" 32-річна блогерка також відповіла, чи знайомиться у соціальних мережах, та згадала свої побачення.

Раміна зізналася, що з дитинства звикла все робити "за інструкцією":

"На жаль, у мене в дитинстві сформувався комплекс хорошої дівчинки. Тобто, коли робиш щось за інструкцією, тоді ти хороша, тобі дадуть цукерочку за це. На жаль... Я навіть не знаю, якою людиною є насправді".


відео з instagram

А от ліками від нудьги для блогерки є смаколики:

"В мене звичка з дитинства, коли я не голодна і втомлена, їсти солодке. І це зі мною відіграє погану роль".

Розказала Есхакзай і про знайомства в Instagram.

"З початку повномасштабного вторгнення я з досить багатьма військовими (як чоловіками, так і жінками) познайомилася саме через Instagram. Плюс зараз стало саме багато військових, які стали (вони не люблять так казати) медійними", - розповіла вона.

Раміна також згадала своє найгірше побачення. Це сталося в студентські роки, коли вона з подругою і хлопцями вирушили на парну прогулянку.

"Ми зустрічаємося на Хрещатику, вони (чоловіки - ред.) кажуть: "Дівчата, а ви хочете випити чаю або кави? Так от кіоск, візьміть собі"", - розсміялася блогерка.

Коли запропонували самій собі купити кави з кіоску

Коли запропонували самій собі купити кави з кіоску

А от найкраще побачення було на початку цього року.

"Я дуже добре провела час з 31-го грудня до 5-го січня. Без телефонів. Мені дуже сподобалося. Подивитися Netflix, посидіти вдома, макарони закусити куркою, взагалі...", - натякнула Раміна на те, що була не сама.

Нагадаємо, нещодавно Раміна зізналася, що в неї знову активізувалася булімія. Через стан постійної сильної втоми і тривожності вона також тривалий час не займалася спортом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів