"Чоловіки бояться мене": Раміна розказала про місячний заробіток, кого бачить поряд із собою та чи хоче народжувати

9 лютого, 11:00

Блогерка та журналістка Раміна Есхакзай, яка у квітні минулого року оголосила про розрив із адвокатом Євгеном Проніним, поспілкувалася про фінансове і особисте.

В інтерв'ю блогеру Олександру Волошину вона розказала, які чоловіки їй подобаються та чи готова народжувати дітей.

Есхакзай відповіла, скільки грошей їй необхідно заробляти, щоби, перш за все, мати можливість платити своїй команді.

"Коли почалося повномасштабне вторгнення, мій заробіток за перший рік впав у 3 рази. Зараз він зрівнявся.


Мені треба заробляти обов'язково $10 000 на місяць, щоб платити команді. Я заробляю більше", - зазначила вона.

Мені треба заробляти 10 тисяч доларів на місяць, щоб платити команді. Мої поїздки на Донбас коштують 100 тисяч гривень за одну поїздку, - розповідає Раміна

"Мені треба заробляти 10 тисяч доларів на місяць, щоб платити команді. Мої поїздки на Донбас коштують 100 тисяч гривень за одну поїздку", - розповідає Раміна

Блогерка також згадала, що 3 роки тому придбала автівку (Audi Q3), однак так і не змінила її на нову.

"Мені якось соромно зараз купувати (автівку - ред.). Ці самі гроші можна на випуски витратити. В мене є така проблема, що мені шкода купувати собі", - зізналася Есхакзай.

Раміна також розкрила подробиці особистого життя і пригадала минулі стосунки.

"Коли мені було 20 років, то постійно якісь дорослі чоловіки казали, що я така гарна, що хочуть мати щі мною стосунки (маючи при цьому дружину і дітей)".

А ще блогерка відповіла, які чоловіки їй подобаються.

"Якщо подивитися на тих, з ким у мене були стосунки, то це дуже схожий типаж: борода, темненький, середнього зросту. Мені подобається, щоб ця людина була спокійною, врівноваженою, тактильною, зі здоровою менталкою, щоб був досвід стосунків до мене.

Я раніше хотіла собі партнера, з яким ми були б партнери, як у серіалі "Картковий будиночок", мені здавалося, що це ідеальна модель стосунків. Зараз мені хочеться близькості з людиною, щоб ми були друзями, на одній хвилі. Є така проблема, чомусь чоловіки бояться мене, не наважуються зробити перший крок. Не дивлячись на спокій, інтелігентність, ця людина має не боятися йти вперед. Навіть, якщо запросив мене один раз, а я відмовилась, щоб запросив вдруге", - заспойлерила блогерка.

На фото журналістка зі своїм ексом, юристом Євгеном Проніним

На фото журналістка зі своїм ексом, юристом Євгеном Проніним

Есхакзай також розказала, що в неї був досвід трьох серйозних стосунків (з хлопцем в університеті, з Віталієм Козловським та її ексбойфрендом Євгеном Проніним).

Не оминули і питань про досвід материнства. Блогерка зазначила, що наразі досі не готова народжувати.

"Не хочу народжувати дітей. Але я готова всиновити дитину старшу, 5-6 років. Я не вважаю, що мої гени кращі за інших, всі діти однакові. Якщо я почну стосунки з людиною, у якої є дитина, для мене це теж добре", - запевнила вона.

Нагадаємо, раніше Раміна відповідала, якого чоловіка бачить поряд із собою та без чого не зможе жити щасливо.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів