З горішками та корицею: Сагайдачна дала рецепт запашного морквяного кексу до Різдва

Сагайдачна поділилася рецептом смачного кексу
Якщо ви хочете потішити своїх рідних смаколиком на Різдвяні свята, актриса Анна Сагайдачна пропонує спробувати її рецепт морквяного кексу.
Готується він доволі просто, а виглядає і смакує чудово.
Вам знадобиться 3 яйця, 190 г коричневого цукру, 150 г олії, 30 мл окропу, 150 потертої на дрібній терці моркви, 190-200 г борошна, 60 г подрібненого волоського горіху, 3 грами соди, 4 грами розпушувача, кориця і сіль.
Спочатку змішуємо яйця, цукор та олію. Потім потроху вливаємо окріп і активно перемішуємо вінчиком. Додаємо моркву і всі сухі інгредієнти.

Суміш має бути такої консистенції, як на фото
Форму застеляємо пергаментом, випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 60 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою. За бажанням покриваємо цукровою глазур'ю або кремом (крем сир + цукрова пудра). Смакуємо.

Виглядає апетитно
До речі, мама двох дітей Сагайдачна частенько ділиться в мережі рецептами. Раніше актриса розказувала, як приготувати корисні панкейки та крем-суп із запеченого гарбуза.




