"Намагаюсь не мучити себе думками": Дімопулос зізналася, чи бачить своє майбутнє в Україні, та поспівчувала росіянам через теракт

24 березня, 17:06

Блогерка Санта Дімопулос, яка на початку повномасштабної війни виїхала за кордон і зараз проживає у ОАЕ, розповіла, чи бачить своє майбутнє в Україні, та поспівчувала росіянам через теракт у ТЦ Москви.

Про це вона написала у відповідь на питання підписників в Instagram.

За словами Санти, наразі вона не бачить себе в Україні.

"Україна моя Батьківщина, моє серце. Намагаюсь не мучити себе думками про майбутнє, я вдячна за все, що є у моєму житті на даному етапі, і приймаю зміни як є. В ОАЕ безпечно. Це критерій номер 1 зараз. У мене двоє дітей і я несу за них відповідальність", - відповіла Дімопулос.



Скріншот з Instagram Санти Дімопулос

Також 36-річну блогерку запитали, як вона ставиться до теракту у Москві.

"Болісно. Смерті невинних людей, війна, тероризм - це абсолютне зло. Нічого не змусить мене бажати людям смерті. І я співчуваю родинам загиблих", - написала вона.

Санта додала, що "ми лише гості на цій планеті" і замість того, аби насолоджуватися і любити, люди її знищують.

"І навіть якщо ми класифікуємо когось, як боягуза через замовчування і мовчазної згоди на те, що відбувається з українським народом - це нікому не дає права радіти смертям. Зло злом не перемогти. Тому що зло злом харчується", - підсумувала Дімопулос.

Скріншот з Instagram Санти Дімопулос

Нагадаємо, Санта Дімопулос не гребує продовжувати водити дружбу з росіянами. У 2022 році вона заявляла, що не буде обривати спілкування зі знайомими з РФ.

Також Санта у Дубаї ходить на танці до російського хореографа.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів