"Рада, що нарешті зробила": Дімопулос показалася на лікарняному ліжку після операції

29 лютого, 10:30

Колишня співачка, блогерка Санта Дімопулос перенесла планове хірургічне втручання. Причиною був діастаз - розходження м'язів живота - який вже давно завдавав жінці дискомфорту.

36-річна Санта в соцмережах показалася після операції, яку провели у Швейцарії, та розповіла, як почувається. Зі слів блогерки, їй дошкуляє біль, а комунікувати з цього приводу з медсестрами їй непросто, оскільки вони франкомовні.

На операцію Санта, яка зараз мешкає в ОАЕ, прилетіла до Лозанни

На операцію Санта, яка зараз мешкає в ОАЕ, прилетіла до Лозанни

"Рухатися поки не хочеться, сміятися теж", - поділилася Дімопулос, яка попросила хірурга заразом прибрати їй шрам на губі, який лишився в неї після невдалого катання на лижах багато років тому.


Як розказала Дімопулос у Telegram, хірурга для пластики діастазу вона вибирала дуже прискіпливо та спинила вибір на лікареві, результати чиєї роботи бачила на власні очі та навіть мацала.

"Рада, що нарешті зробила це, бо діастаз у мене був у районі пупа, дискомфортний. Коли я торкалася, пальці впадали туди. І скільки ти не качай прес, скільки не роби вправ, нічого не помагало. Плюс якісь вправи навіть протипоказані з діастазом. Я зробила мініабдоміно(пластику), трохи прибрала зайвої шкіри, і цікаво, як воно все вийде", - зізналася вона.

Діастаз, хоч і не був зовні помітний, але завдавав Дімопулос дискомфорту

Діастаз, хоч і не був зовні помітний, але завдавав Дімопулос дискомфорту

Що до подальшої реабілітації, то Санта отримала від хірурга настанову: "ходити наче ти королева, повільно-повільно" та в жодному разі нічого не піднімати.

Як відомо, в майбутньому Дімопулос, яка виховує сина Даніеля від шоумена Андрія Джеджули та доньку Софію від нинішнього чоловіка Ігоря Кучеренка, планує народити ще принаймні одну дитину.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів