"Дякую собі за сміливість": Дімопулос пояснила, чому зустріла Новий рік окремо від чоловіка і доньки

5 січня, 17:00

Колишня співачка Санта Дімопулос розказала про свою спонтанну новорічну пригоду. Кралечка зустріла свято на Балі - сама, без чоловіка Ігоря Кучеренка та доньки, 4-річної Софії.

Як так вийшло, 36-річна Санта пояснила у Telegram.

"Як я залишилася на Балі? В останній момент, за годину до виїзду з вілли я прийняла таке рішення. Сіла та пояснила Ігореві, що відчуваю те, що мені необхідно побути самій, перетравити все, що сталося зі мною за цей період, обдумати, практикувати", - поділилася Дімопулос.

Хотілося би побачити обличчя Сантиного чоловіка в той момент

Хотілося би побачити обличчя Сантиного чоловіка в той момент


"Я також озвучила те, що мені соромно і є почуття провини через думки "як я повинна зробити" всупереч тому, як я відчуваю, мені потрібно", - додала вона.

Зі слів Санти, Ігор поставився до її слів із розумінням та підтримкою і поїхав сам із дочкою.

"Відправивши їх, я сіла в машину, і мене охопив такий страх! Лишитися самій на острові, наодинці зі своїми думками, невідомість. За страхом ішли почуття провини: "як я змогла залишити сім'ю на НР?", "що я за мати така, а дружина ще гірша" тощо в такому ж дусі", - зізналася Дімопулос.

Дімопулос залишилася на Балі без Ігоря та їхньої доньки

Дімопулос залишилася на Балі без Ігоря та їхньої доньки

Жінка розказала, як знайшла собі нове житло, єдиним мінусом якого була ціна. І як не пожалкувала про своє рішення.

"Я дякую собі за сміливість. Іще буквально кілька років тому я ніколи би не наважилася на таке. Частіше за все ми живемо категоріями "так можна", "так не можна" і не чуємо, що нам справді потрібно", - зазначила Санта.

"Ми всі народжені і можемо бути щасливими, святкувати життя, бути енергійними та задоволеними. Що для цього потрібно? Зробити перший крок до себе. Не з нав'язаних чужими програм, а саме ДО СЕБЕ справжнього, глибинного, істинного", - підсумувала жінка.

Вдячна собі за сміливість Санта поділилася інсайтами

Вдячна собі за сміливість Санта поділилася інсайтами

До речі, син Дімопулос, 15-річний Даніель Новий рік зустрічав, вочевидь, в Україні. Якраз перед святами хлопчик приїхав до свого батька, шоумена Андрія Джеджули.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів