"Час від часу мене криє": Саша Бо в обтислій сукні поскаржилася на труднощі поєднання роботи і материнства

15 лютого, 16:15

Блогерка Саша Бо, яка останнім часом скаржилася на стан здоров'я і виснаження, а днями опинилася під крапельницею, поміркувала про баланс кар'єри і материнства в житті жінки.

Багатодітна мама зізналася, що важко утримувати золоту середину, і оголосила про канікули на невизначений термін.

"Я зробила висновок, що балансу між ідеальною мамою та успішною жінкою не існує. Якщо ти успішна в бізнесі - тебе зʼїдає відчуття, яка ти хренова мама, і ти завжди робиш недостатньо, делегуючи.

Якщо ти успішна в материнстві - тебе зʼїдає відчуття, що діти наче забирають твоє життя. Це дві крайності, але більшість впізнає себе в цих словах", - написала Саша.

Донька Віра - третя дитина блогерки

Донька Віра - третя дитина блогерки

фото з instagram

"Час від часу мене криє. Коли я сиділа без роботи до і після пологів, мене встигла накрити апатія і прострація. Я не могла не працювати і не займатись тим, що люблю. А коли роботи надто багато, мені довелось шукати няню, бо вже фізично я стала хреново виглядати.

Ці докори сумління, що я приділяю недостатньо часу дітям - доводять до сліз майже щодня.Це ж нормально плакати з немовлям, правда?", - зізналася блогерка.

"Повторюсь, що балансу просто не існує, якщо ти хочеш встигнути все в цьому швидкоплинному житті.

Тому я працюю до березня і беру не вихідні, а канікули на невизначений термін, щоб знову спробувати реалізувати себе в материнстві наповну", - попередила підписників Бо.

І хоча блогерка скаржилася на втомленість і брак часу, для контенту в День закоханих Саша таки знайшла сили.

Попри втомленість, Бо завжди вміє зібратися задля зйомки

Попри втомленість, Бо завжди вміє зібратися задля зйомки

Нагадаємо, від попереднього шлюбу у 28-річної Саші є двоє синів - Данило і Євген. Для її чоловіка, стоматолога Платона Тарнавського дочка Віра є першою дитиною.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів