Невиліковно хвора Селін Діон показалася з трьома синами та заявила про намір повернутися на сцену. Фото

16 березня, 11:54

55-річна канадська співачка Селін Діон показалася із трьома синами та розповіла, що налаштована одного дня повернутися на сцену.

Про це зірка написала у своєму Instagram.

Діон опублікувала фото, на якому позує в оточенні синів: 22-річного Рене-Чарльза та 13-річних двійнят Нельсона та Едді. І співачка, і її хлопці одягнуті у спортивний одяг.

Фото з Instagram Селін Діон

Як відомо, Селін хворіє синдром ригідної людини (СРЛ - м'язова слабкість і спазми, підвищена чутливість до подразників, на кшталт звуку й світла, - ред.).

З нагоди міжнародного дня обізнаності про СРЛ співачка написала, що спроба подолати цей аутоімунний розлад була найважчим переживанням у її житті.

"Я рішуче налаштована одного дня повернутися на сцену і жити якомога звичайним життям. Я глибоко вдячна за любов та підтримку моїх дітей, сім'ї, колективу від всіх вас", - написала зірка.

Також вона висловилася на підтримку інших хворих на цей розлад.

"Я хочу висловити свою підтримку всім тим, хто постраждав від СРЛ. Я хочу, щоб ви знали, що ви зможете це подолати! Ми можемо це зробити", - додала Діон.

Нагадаємо, невиліковну хворобу у Селін Діон виявили у 2022 році.

Після встановлення діагнозу співачки три роки не з'являлася на публіці. Вперше за довгий час зірку помітили у листопаді минулого на хокейному матчі у супроводі синів.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів