"Кохаю до щему в серці": Притула у 9-ту річницю шлюбу ніжно звернувся до дружини та розказав про її обіцянку після перемоги

29 серпня, 09:35

28-го серпня волонтер та колишній телеведучий Сергій Притула відзначає 9 річницю шлюбу з дружиною Катериною.

Із нагоди цього він на власній сторінці в Instagram поділився зворушливим привітанням та фото з благовірною.

"Ділити навпіл біль не менш важливо, ніж радість. І я вдячний тобі за те, що як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І твої долоні, і дітей, за яких, чуйних та люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя менталка тримається на вас!", – написав він.

Сергій Притула та його дружина Катерина

Весілля пара зіграла у 2015-му


"Кажуть, що час впливає на стосунки. І то правда: обійми стали міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук. 9 років – це хороший період часу, щоб на нього озирнутись і подякувати одне одному, за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам Оборони за захист. Вірю, що після Перемоги ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз! Кохаю до щему в серці і тамуючи подих! І дякую за цих неймовірних 9 років", – додав Притула.

Як відомо, пара побралася у 2015-му. У Катерини та Сергія 2 спільних дітей: донечки Соломія та Стефанія. Також ведучий має сина Дмитра від першого шлюбу.

Сергій Притула з дітьми

Крім весільного фото Сергій показав ще один зворушливий кадр із дружиною та дітьми

Нагадаємо, більше про стосунки Притули із чинною дружиною TabloID розповідав у попередньому матеріалі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів