"Люблю чоловіків. Це – проблема": Шакіра знялася у спокусливих луках та розповіла, чи має серйозні стосунки

14 червня, 12:50
Шакіра в глянці
фото Mason Poole

Колумбійська співачка Шакіра за останні кілька років пережила чимало потрясінь в особистому житті. Мова, звісно, про її скандальний розрив з футболістом та батьком її дітей Жераром Піке.

Той, як відомо, зрадив артистку з 22-річною студенткою, з якою нині має стосунки. Так от Шак, яка вірила, що вони з Піке "разом доки смерть не розлучить", запевняє, в чоловіках не розчарувалася.

В новому інтерв’ю виданню Rolling Stone, для обкладинки якого зірка попозувала у спокусливому боді, Шакіра розповіла про особисте життя, зокрема, серйозні стосунки. Виконавиця зізналася, що нині не думає про це серйозно.


Шакіра на обкладинці глянцю

Артистка посвітила стегнами на обкладинці

фото Mason Poole

"Чи є в мене (у житті - ред.) зараз місце для чоловіка?", – риторично запитує сама Шак.

"Ось, що я можу вам сказати – Я люблю чоловіків. Це – проблема. Я не повинна любити їх після всього, що зі мною трапилось. Але уявіть, наскільки я їх люблю, якщо все ще можу сказати таке. Проте мати офіційні стосунки, думаю, мої діти мають бути до цього готові, їх емоційний та психологічний стан – це пріоритет", – цитує артистку видання People.

Шакіра у сукні з розрізом

"Я люблю чоловіків. Це – проблема"

фото Mason Poole
Шакіра у синій сукні
фото Mason Poole
Співачка Шакіра знялася для журналу

Шакіра поміркувала про серйозні стосунки

фото Mason Poole

Водночас виконавиця не заперечує проти "заведення з кимось дружби" та флірту.

"Я не настільки крихка, як думала. Я завжди боялася болю, адже думала, що не витримаю його. Але, пройшовши весь цей процес, я стала сильнішою, ніж про себе думала. Я стала більш незалежною людиною. Тією, яка не розраховує ні на кого, крім себе і її вовчої зграї", – сказала артистка.

Шакіра у боді та прикрасах

Артистка ставить синів Сашу та Мілана у пріоритет

фото Mason Poole
Шакіра у напівпрозорому вбранні
фото Mason Poole
Зірка Шакіра попозувала для журналу

Артистка полюбляє відверті вбрання, які підкреслюють її форми

фото Mason Poole

Як відомо, після переїзду до США Шакірі закидали романи з кількома зірковими холостяками. Серед них актор Том Круз, який начебто на повну залицявся до артистки. Та з гонщиком Формули 1 Льюїсом Гамільтоном.

Нагадаємо, серед останніх чуток про особисте життя Шакіри, подейкують, вона має інтрижку з актором, який знявся в її кліпі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів