"Вона обпечеться": чому друзів Шакіри непокоїть її молодший на 16 років новий кавалер

4 квітня, 10:30

У колумбійської співачки Шакіри дійсно спалахнув роман із британським актором Люсьєном Лавісконтом після зйомок її кліпу. Це підтвердили інсайдери з оточення артистки.

Тим не менш, шанувальникам 47-річної Шак поки не варто сильно за неї радіти. В друзів виконавиці новий кавалер співачки, яка ще не остаточно оговталася після зради футболіста Жерара Піке, викликає серйозне занепокоєння.

Чому, повідомляє Daily Mail.

Друзі артистки вважають, що Люсьєн - не найкращий варіант для неї зараз

Друзі артистки вважають, що Люсьєн - не найкращий варіант для неї зараз


"Шакіра відчайдушно прагне покохати - але її друзі переживають, оскільки Люсьєн поступово піднімався селебріті-сходами, зустрічаючись із жінками, менш відомими, ніж Шакіра", - зазначило джерело.

"Жінки, з якими він був, усі дуже різні. Тепер він зустрічається з Шакірою - а вона хоче кохання", - додав інформатор.

Друзі співачки припускають, що наміри 31-річного Люсьєна не зовсім щирі.

"Її друзі бояться, що він просто хоче, щоби люди дізнавалися його ім'я і робить усе для цього. Вони зустрічаються, але поки в них не дуже серйозно", - розказав співрозмовник видання.

Між іншим, із Піке в Шакіри теж усе почалося з кліпу...

Між іншим, із Піке в Шакіри теж усе почалося з кліпу...

"Вона зустрічається з тим, хто, вони (друзі) бояться, є гравцем, і вона обпечеться", - додав він.

Серед колишніх подружок Лавісконта - співачка Керрі Катона, ексучасниця гурту Atomic Kitten. З нею вони познайомилися на реалітішоу Celebrity Big Brother, коли йому було 19 років, а їй - 31. Щоправда, в одному з інтерв'ю Керрі стверджувала, що, хоча телеглядачі й стали свідками обіймів та поцілунків пари, вони з Люсьєном просто "добре проводили час", а офіційним бойфрендом він їй не був.

Також зірці серіалу "Емілі в Парижі" декілька років тому приписували роман із 32-річною учасницею гьорлзбенду Little Mix Джесі Нельсон.

Що до Шакіри, то торік, нагадаємо, ходили чутки про її стосунки з автогонщиком Льюїсом Гамільтоном. А ще казали, що коло колумбійської красуні впадав актор Том Круз, але вона не відповіла йому взаємністю.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів