"Заново народилася як жінка": Шакіра в купальнику, мікрошортах і вишуканій сукні з'явился у глянці

1 квітня, 17:45

Колумбійська співачка Шакіра прикрасила собою обкладинку номеру Allure.

У інтерв'ю вона говорила про відродження - як жінки та як артистки - яке відбулося з нею в процесі написання альбому після болісного розриву з футболістом Жераром Піке.

Новий альбом Шакіри, який вона випустила після семирічної перерви, має назву Las Mujeres Ya No Lloran (Жінки більше не плачуть)

Новий альбом Шакіри, який вона випустила після семирічної перерви, має назву "Las Mujeres Ya No Lloran" ("Жінки більше не плачуть")

"Я перебувала у болоті. Мені довелося наново відбудувати себе, з'єднати всі частинки, які порозвалювалися", - поділилася 47-річна Шак.


Зі слів співачки, процес написання пісень показав їй, що вона може свій біль трансформувати у творчість.

Після розставання з Піке Шакірі закидали романи вже з кількома відомими холостяками

Після розставання з Піке Шакірі закидали романи вже з кількома відомими холостяками

"Створення цього альбому стало трансформацією, в котрій я заново народилася як жінка. Я відбудувала сбе так, як вважала доцільним. Ніхто не вказує мені, як плакати чи коли плакати, ніхто не вказує мені, як ростити моїх дітей, ніхто не вказує мені, як я стаю кращою версією себе. Це я вирішую", - наголосила виконавиця.

"У минулому, коли жінки проходили через тяжку ситуацію, від них очікували, що вони слідкуватимуть за своїми манерами, ховатимуть біль, плакатимуть у тиші. З цим покінчено. Тепер нас ніхто не контролюватиме. Ніхто нам не казатиме, як зцілюватися, як очищувати наші рани", - заявила вона.

Нагадаємо, Шакіра та Піке були разом 11 років. У колишньої пари є спільні сини: 9-річний Саша та 11-річний Мілан. Причиною розставання співачки та спортсмена стала його зрада.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів