"Молодшою на вигляд не зроблять": 51-річна Вергара висловилася проти популярної б'юті-процедури та розказала, чи буде робити пластику

30 травня, 16:15

Колумбійська актриса Софія Вергара неодноразово у своїх публічних висловленнях та інтерв’ю підіймала тему віку. Чого лише вартує заява, що розлучення з актором Джо Манганьєлло сталося через її небажання мати дітей. Бо мовляв, їй пора бути бабусею, а не вдруге мамою.

Тому, обговорюючи свій вік та зміни у зовнішності з виданням Allure, Вергара була максимально відкритою. Зокрема, зізналася, що не проти пластичних операцій.

"Мені здається, треба брати максимум з того, що придумали (у б’юті-сфері - ред.). Маю на увазі, якщо ви переживаєте, через старіння. Бо якщо не переживаєте, то нічого страшного в цьому нема. Це не кінець світу. Проте, якщо вже вас це турбує, то є так багато речей, що допоможуть. Мені здається, що я зроблю кожну пластичну операцію з тих, які зможу, в певний момент, коли буду готова", – сказала вона.

Софія Вергара зізналася, чи коле ботокс

51-річна актриса не боїться говорити на тему старіння


"Я вже досить давно роблю ботокс у шию та довкола очей. Не вірю у філлери. Мені здається вони класні, коли ти дуже молода і хочеш трохи більші щічки, чи якщо губи зробити більші. В моєму віці, а це 51, мене філери молодшою на вигляд не зроблять. Лише більш помітними будуть, в контексті косметологічних втручань… Тому я проти них у певному віці", – розповіла Вергара.

Вергара про пластичні операції

Софія, виявляється, не проти пластичних операцій

Вона також зізналася, що не боїться менопаузи. А все через те, що сьогодні жінки мають чимало засобів, які полегшують цей період.

"Я не боюся. Зараз у мене період пре-менопаузи. В мене нема нічних спалахів гарячки, але інколи моя пам’ять вже не така хороша, як колись. Інколи я починаю метушитися довкола з думкою: "Де мої окуляри?". А вони прямо переді мною. Раніше такого ніколи не траплялось. Наразі мене більше турбують мої коліна. Якщо я неправильно чхну, моя спина відреагує типу: "Якого хріна?"", – додала актриса.

Нагадаємо, Вергара раніше розповідала, в який спосіб підтримує себе у формі, а також, які б’юті процедури робить.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів