Порвана губа та вибиті зуби: співачка Navka знепритомніла та травмувалася на зйомках мюзиклу. ФОТО

22 жовтня 2023, 11:44

Співачка Navka (Марина Тимофійчук) важко травмувалася під час знімання мюзиклу "Меч єдиності", який вона продюсує. Марина порвала собі губу та вибила зуби.

Про це Navka написала у своєму Instagram.

З її слів, після зйомок вона втратила свідомість та впала на камінь зубами.

Navka вибила три передніх зуби

Navka вибила три передніх зуби

Фото Instagram Navka

"Через годину ридань, повних долонь крові й повного рота зубів, які плавали серед крові, ніхто так і не виконав мого прохання і не розбудив мене, а я ж так сподівалась, що це лише сон", - написала співачка.

Фото Instagram Navka
Співачці наклали на губу кілька швів

Співачці наклали на губу кілька швів

Вона написала, що знала, що знімання мюзиклу важче, ніж зйомки кліпу.

"Я знала, що це буде дуже важко! Але боротьбі на культурно-інформаційному фронті ми повинні віддаватись так само як і наші воїни на реальному фронті. І я віддаюсь", - написала Тимофійчук.

Марина також розповіла, як їй в Одесі двічі зашивали губу. Перший раз — одразу після травми, під час операції у губі забули два шматочки зуба.

"В Одеській лікарні N11, куди мене привезла швидка, "лікарі" зашили губу, як фаршировану качку. Коли новий хірург знаходив шматочки зубів, я зрозуміла, чому чергова лікарка Одеської лікарні N11 не дозволила режисеру бути присутнім при зшиванні. Озвучена причина: може налякатись і втратити свідомість, а також відсутність бахіл", - сказала Тимофійчук.

За її словами, коли їй вперше робили операцію, то не пам'ятає, чи умикнули взагалі над нею світло.

"Що точно було, то це зверхність, нескінченно гучне позіхання, і гучний звук голки, яка з шаленим зусиллям пробивала губу", - додала співачка.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова втратила свідомість перед виходом на сцену. Їй невдало зробили внутрішньовенну ін'єкцію, яка потім набрякла, а рука співачки вкрилася синцями.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів