На тлі чуток про заручини: інсайдер розповів, що відбувається між Кемпбелл та мільйонером із Саудівської Аравії

5 квітня, 14:00

Британська супермодель Наомі Кемпбелл чимдуж намагається приховувати своє особисте життя від широкого загалу. Проте навіть з таким рівнем конспірації їй час від часу закидають романи з різноманітними чоловіками. Та навіть приписують заручини.

Як от стосунки з продюсером Мохаммедом Аль Туркі з Саудівської Аравії, з яким чорна пантера з’явилася у Лондоні на кінопремії BAFTA у лютому.

Водночас, як стверджує the Daily Mail, рано "готувати весільні рушники". За інформацією близького до Кемпбелл інсайдера, наразі її серце вільне.

Кемпбелл у компанії Аль Туркі

Кемпбелл у компанії Аль Туркі

фото getty images

"(Із Мохаммедом - ред.) це не роман. Всі їхні друзі знають, що продюсер закоханий в іншу модель і має намір побудувати стосунки з нею. Наомі зараз не в стосунках і зосереджена на своїх дітях та власному благополуччі", – сказало джерело.

До речі, подейкують, що у цих стосунків є і фінансове підґрунтя. Мовляв, Кемпбелл та Аль Туркі знайомі вже понад 10 років. І завдяки своїм гарним стосункам їм вдалось укласти угоду. Мовляв, за кожну появу моделі на фестивалі, влаштованому продюсером, Наомі отримує 1 мільйон доларів. Ці гроші начебто йдуть не з кишені Мохаммеда, а від міністерства культури Саудівської Аравії.

Нагадаємо, раніше Кемпбелл спровокувала чутки про заручини, показавшись із каблучкою на підмізинному пальці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів