"Найголовніша жінка в житті" Кулеби розказала про їхнє дозвілля та стосунки міністра з її сином

30 квітня, 15:00

Комунікаційниця та видавчиня Світлана Павелецька розказала, як вона та її бойфренд, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, зазвичай проводять вільний час удвох.

Як висловилася жінка в розмові з Wo.Mo, для неї посада коханого "завжди залишається за дужками".

"Найголовніший чоловік у моєму житті — мій Дмитро, а те, що він міністр закордонних справ, це його професія. Я теж в його житті є найголовнішою жінкою, але не як видавчиня чи комунікаційниця, а просто як його Світлана. Як будь-яка людина в Україні, що живе у війні, він потребує любові, турботи та розуміння, що він є найбажанішим та найочікуванішим чоловіком у світі", - наголосила Павелецька.

Дмитро - найголовніший чоловік у житті Світлани, а вона - у його

Дмитро - найголовніший чоловік у житті Світлани, а вона - у його


"Я усвідомлюю, що у нього і так величезна напруга на роботі, і вдома має бути територія спокою і комфорту. Але навіть удома він не перестає працювати. І навіть якщо у моєму серці вирує певне невдоволення через те, що він не відпочиває, я сама себе стримую. Якщо в нас є хоча б половина вихідного дня. Я, може, і хотіла б піти до театру чи виїхати на природу, але я розумію, що йому хочеться просто відпочити та лишитися вдома, щоб почитати книжку чи подивитись телевізор", - поділилася жінка.

Натомість 43-річний Кулеба тішить даму серця своїм корисним хобі.

"Дмитро дуже любить готувати, він вміє готувати різноманітні страви. Навіть світлини виставляє інколи в Instagram. Я знаходжу безмежне задоволення у їх дегустації, - похвалилася Світлана.

Міністр не вибирається з коханою в театр чи на природу, зате смачно годує

Міністр не вибирається з коханою в театр чи на природу, зате смачно годує

"Головне, що і я, і Дмитро під час війни намагаємось зберегти домівку безпечною та комфортною зоною відпочинку. І так, мені здається, прагне вчиняти кожен щодо коханої людини, незалежно від професії. Єдина наша залежність від посади Дмитра в тому, що він на зв’язку 24/7. Але я намагаюся надати йому можливість розслабитись", - додала вона.

Розказала 40-річна видавчиня і про стосунки Дмитра з її 10-річним сином Олесандром, який під час повномасштабної війни мешкає в Швеції, зі своїм батьком та її ексчоловіком, але влітку повернеться в Україну.

"У Дмитра із Сашею спокійні стосунки. Вони бачать один одного по відео, коли ми спілкуємось онлайн. Саша передає вітання, коли Дмитра немає поруч. Мій син дуже соціальний хлопець не лише у стосунках з однолітками, але й з дорослими людьми. Він ставиться до Дмитра з великою повагою. Я вважаю, що жінкам не варто ховати від дітей нові стосунки, будьте чесною у такий період і з дитиною, і з чоловіком, якого ви покохали", - порадила Павелецька.

Поки що зі Світланою та Дмитром мешкає лише один синочок - бульдог Марік

Поки що зі Світланою та Дмитром мешкає лише один "синочок" - бульдог Марік

Зі слів жінки, син якось навіть попросив у неї номер Кулеби (але вона не дала).

"Я думаю, що задля того, щоб показувати друзям у шведській школі, що у нього є телефон міністра закордонних справ іншої держави. Я вирішила, що поки мого номера телефону йому достатньо", - зазначила жінка.

"Саша дуже підтримує Дмитра. Йому майже 11 років, у своєму телефоні він підписаний на неймовірну кількість Telegram-каналів України. Коли про Дмитра пишуть якісь плітки, син щоразу мені перетелефоновує та питає: "Я тут таке прочитав! Це ж неправда? Як це вони можуть таке про Дмитра писати! Він так багато робить для України та її боротьби!" Одного разу після виступу Дмитра на міжнародному заході син мені зателефонував та попросив йому надати телефон. І напряму вже сказав, що хоче подякувати за те, що Дмитро боронить Україну. Це було дуже зворушливо", - розказала вона.

Світлана щомісяця зустрічається с сином, але влітку планує забрати його до України

Світлана щомісяця зустрічається с сином, але влітку планує забрати його до України

Як відомо, в Дмитра Кулеби від шлюбу з засновницею громадської організації "Місто-сад", депутаткою Київради Євгенією Кулебою є двоє дітей: 18-річний Єгор та 13-річна Любов.

Нагадаємо, їхні з Кулебою стосунки Павелецька розсекретила в квітні 2023-го, коли привітала коханого з днем народження в Instagram.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів