"Насправді це пз*ц": Гонковський на тлі скандалу про переїзд обурено заявив про зміну контенту, а Пренткович показалася в Римі

28 березня, 12:30

Після звинувачень і виправдань бойфренда Тані Пренткович, блогера Андрія Гонковського щодо виїзду на Мальдіви і оголошення про переїзд, пара активно продовжує вести свій (тревел) блог.

І хоча з мір безпеки родина вирішила не розголошувати місце перебування, сама Таня з задоволенням запостила сонячні фото з Риму.

к же мене наповнюють подорожі, щоразу відчуваю стільки ресурсу і енергії, якою хочеться ділитися!", - написала Таня, яка днями відмовлялася коментувати будь-які подробиці свого життя.

Нині Таня гріється під італійським сонечком...
Нині Таня гріється під італійським сонечком...

Пренткович також підкреслила, що їхня родина зупинилася в "недорогому" готелі в Римі.

Таня закрила Instagram і почала постити фото з Риму
Таня закрила Instagram і почала постити фото з Риму
Здавалося б, куди ще більше

Здавалося б, куди ще більше

Звернувся до підписників і сам Андрій (який, як виявилося пізніше, після подорожі на Мальдіви так і не повертався в Україну). Чоловік пояснив, що відтепер його контент носитиме інший характер.

"Але насправді це пз*ц... Говориш - "через питання безпеки не розголошуємо місце знаходження". І потрібно бути конченими ідіотами, щоб намагатись дізнатись і розповсюдити, де ми знаходимось...

Заради охоплень і новин. Це стосується як журналістів та коментаторів (які нібито нас десь побачили), так і пабліків, тіктокерів чи блогерів, які репостять якісь новини, чи роблять на цьому контент", - зазначив Гонковський.

Життя продовжується...

Життя продовжується...

"Ми продовжуємо жити, працювати, любити друзів та сім'ю, робити запуски освітніх продуктів, створювати проєкти, займатись улюбленими речами, допомагати армії і не тільки", - виправдався Андрій.

До речі, разом з Танею на Мальдівах відпочивала її подруга, блогерка Аліна Френдій. А от чоловік Аліни, Петро Заставний (син колишнього міського голови Тернополя Романа Заставного) пізніше повідомив, що не виїжджав за кордон.

Нагадаємо, після скандалу з відпусткою на Мальдівах Гонковський і Пренткович вибачалися та називали себе неідеальними людьми, які помилилися.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів