"По баблу не потягну": Цимбалюк про те, чому не поспішає одружуватися, роздільний бюджет із коханою та провину за те, що не воює

10 серпня, 15:23

Актор Тарас Цимбалюк відверто розповів, чому не поспішає робити пропозицію своїй дівчині, бізнесвумен Світлані Готочкіній, хто з них заробляє більше, та чи відчуває провину за те, що не воює.

За словами Цимбалюка, він точно не знає, хто у їхній парі з Готочкіною заробляє більше. Однак зізнається, що, ймовірно, більший прибуток має саме його кохана.

"Ну, мабуть заробляє (більше, - ред.). Мені важко сказати, бо ми на цю тему не розмовляємо. Точно не знаю. Я навіть сам не знаю скільки грошей у мене, якщо чесно. Я тільки зараз хочу щось почати рахувати. Але я так скажу: Світлана працює сезонно, вона продає свої куртки там десь колись. Ресторанний бізнес взагалі, наскільки я знаю, трошки більше, ніж нуль. Але, скажу, у мене був період розчарування, коли почалася війна у мене акторство та гроші просто відпали. Коли в мене з'явилася Світлана, то у мене відновився процес заробітку", - сказав актор в інтерв'ю Аліні Шаманській.


Тарас Цимбалюк зі своєю дівчиною Світланою
Кохана Тараса - бізнесвумен. Вона має ресторанний бізнес та продає верхній одяг
Фото з Instagram Тараса Цимбалюка

Також він зазначив, що у них зі Світланою немає спільного бюджету.

"Мені так комфортно. Але це не означає, що коли ми заходимо у "Сільпо", там продукти на 8 тисяч, а я роблю вигляд, чекаю, щоб Свєта заплатила. Звичайно ні. Я маю платити за ресторани, за їжу, за поїздки, машину заправити. Але вона заробляє свої гроші. Не дзвонить мені там з салону, щоб я заплатив", - додав він.

Також Тарас зізнався, чому не поспішає робити коханій пропозицію руки та серця.

Тарас Цимбалюк на фотосесії

Тарас не поспішає з пропозицією, бо є важливіші цілі для пари

"Ну по-перше, я зараз по баблу не потягну те весілля, яке я хочу. По-друге, я хочу, аби у нас було спільне житло, якесь класне. Ці речі на першому місці", - зазначив Цимбалюк.

Зі слів актора, у нього є почуття провини за те, що він не служить у ЗСУ.

"Я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ. Я на початку війни неоднозначно реагував, на те, що пишуть люди (йдеться про питання, щодо служби у ЗСУ, - ред.). От ми приїжджаємо з благодійними виставами у Дніпро, наприклад, де були якісь "прильоти". І люди дякують, що ми приїхали з "Кайдашевою сім'єю". Вони поржали, перезавантажилися, а гроші, які ми зібрали - віддали військовим. Це хтось має робити, але не всі це розуміють. Але є люди, які впевнені, що всі чоловіки, які є в Україні мають піти воювати. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо так дійсно станеться. Але так, у мене є почуття провини", - додав Тарас.

Тарас Цимбалюк у спортзалі
Тарас каже, що навчився не зважати на хейт людей, які пишуть йому про службу в ЗСУ

Нагадаємо, нещодавно Тарас Цимбалюк разом зі своєю коханою Світланою Готочкіною та блогеркою Анною Алхім втрапили у скандал, бо відпочивали під треки російських виконавців.

Тоді Тарас визнав свою провину та закликав публічних людей бути пильними.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів