"Стався напад тривожності": Tayanna розказала про травму сина через спілкування з батьком-росіянином

4 березня, 10:01

Співачка Tayanna, яка виховує 11-річного сина Даніеля від російського саундпродюсера Єгора Глєбова, зізналася, що сумнівається в доцільності їхнього спілкування.

Появи та зникнення батька з його життя завдають хлопчикові шкоди.

Про це Тетяна розказала у програмі "Ближче до зірок".


"У нас тато як цей, "підлітний птах": з'являється на деякий період, а потім пропадає. У нього (Даніеля) травма, коли він з'являється. У нього востаннє, коли з'явився батько, він пішов до школи і в нього стався напад тривожності, він почав задихатися. Тому навіть із цього боку я сиджу і іноді думаю, а чи варто йому взагалі спілкуватися з батьком", - поділилася артистка.

"Я намагаюся просто йому казати, що роби так, як ти відчуваєш. Хочеш бачитися – йди, хочеш писати – пиши, не хочеш – я не змушую", - додала вона.

Батько Даніеля - підлітний птах

Батько Даніеля - "підлітний птах"

Стисло висловилася Tayanna і стосовно свого брата, музиканта Міші Марвіна, який під час повномасштабної війни продовжує жити і працювати у Росії.

"Я цю тему не піднімаю, тому що не чіпай, як кажуть, щось погане, і воно не буде розвіюватися... Я за те, щоби люди несли відповідальність за себе, не хтось за когось. Я несу відповідальність за себе і за свого сина", - наголосила співачка.

Нагадаємо, після 24-го лютого 2022-го року Марвін на деякий час виїхав із Росії, але через декілька місяців передумав.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів