TAYANNA у сукні-комбінації млосно повигиналася навколо соліста БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в їхньому спільному ВІДЕО

24 листопада 2023, 14:30

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ разом зі співачкою TAYANNA презентувати нову дуетну роботу.

В пісні йдеться про внутрішню сповідь двох людей, почуття сильної прив'язаності та вагання між бажанням і страхом у стосунках.

"Ця пісня народилась два роки тому, у 2021 році. Таяна зателефонувала мені і сказала, що є чудова пісня і вона дуже гарно розкриється у дуеті. Ми довго працювали над нею, зробили саунд разом з Артуром Данієляном та записали "демку", а потім трохи відклали її, адже в обох були насичені концертні графіки" - прокоментував фронтмен гурту Танчинець.

Бажання бути з кимось, але водночас і страх повністю зануритися у стосунки прослідковується впродовж всієї пісні

Бажання бути з кимось, але водночас і страх повністю зануритися у стосунки прослідковується впродовж всієї пісні

фото пресслужби

Відеороботу зроблено за 1 дубль

Відеороботу зроблено за 1 дубль

"Я плакала, коли написала ці рядки. Як і багато інших пісень, ця пісня мені в якийсь момент "прийшла". Я просто підійшла до фортепіано, перебуваючи у стосунках, де людина грала роль, а не була собою, і всі почуття вилились у цю пісню.

Це саме той випадок, коли одночасно народжуються і слова, і музика. Я одразу знала, що пісня має бути дуетна, і дуже дякую Сергію, що він погодився", - зазначила TAYANNA.

Нагадаємо, раніше TAYANNA розкривала деталі особистого життя, зокрема розповідала про панічні атаки, кохання і guilty pleasure.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів