"Уся кімната рівненько вимазана": Мірошниченко розказав, як вони з 2,5-річним сином "розважалися" вранці

26 березня, 17:30

Трійко нащадків телеведучого Тімура Мірошниченка та його дружини Інни - Мія, Марко та Марсель - тримають зіркових батьків у тонусі. Зокрема у розвагах тямить молодший синок.

Що 2,5-річний малюк встиг наробити за якісь дві години, Тімур розповів у Instagram, запостивши селфі з малим пустуном.

У Тімура та Марселя був цікавий ранок

У Тімура та Марселя був цікавий ранок

"Марсель готувався до цього дня. Інна поїхала на зйомки з самого ранку, дорогою завезла Мію з Марко в садок, а я мав вільний ранок. Тому залишився з Марсом удвох (далеко не вперше, але вкрай рідко так виходить)", - почав Тімур.



"Я його погодував і зайнявся своїм сніданком. Поки готував собі яєчню, Марс тишком-нишком украв одне яйце. За декілька хвилин уся кімната була рівненько вимазана. Ок, прибираємо!", - розказав 38-річний телеведучий.

"Поки відмивав кімнату, Марсель у Мії в кімнаті розбив музичну іграшку (таку, знаєте, де всередині сніжинки літають). Уся кімната в дрібних гострих пластикових скалках, жирній рідині та, власне, цих сніжинках. Ок, прибираємо!", - продовжив він.

Але на цьому пригоди не закінчилися.

Поки старші діти, Мія та Марко були в садочку, Марсель не давав татові занудьгувати

Поки старші діти, Мія та Марко були в садочку, Марсель не давав татові занудьгувати

"Поки прибирав, Марс зняв підгузок і наклав на наше з Інною ліжко. На ліжку був епіцентр цієї події, а от рештки знову розмазані по всій квартирі. Хапаю малого, несу в ванну мити, а він дорогою вирішив ще й полити всю квартиру, бо випив води добряче. Ок, прибираємо!", - написав Мірошниченко.

"Наразі все прибрано, а я вже їду на роботу. Такий от ранок тата з сином. І от, увага, питання: це він не хоче зі мною залишатися вдвох чи навпаки хоче частіше?", - поцікавився Тімур.

Нагадаємо, нещодавно Інна на деякий час перетворилася на "пірата" після того, як донька Мія випадково штрикнула їй пальцем у око.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів