"Не хочу, аби нас жаліли": Мірошниченко розказала про раптову істерику та про тригери прийомного сина

11 лютого, 16:02

Блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко відверто розповіла у своєму Instagram про істерики свого прийомного сина Марселя та тригери, які повертають хлопчика у травмоване минуле.

За словами Інни, спочатку її сильно бісило, те, що їй вдруге приходиться ходити на курси усиновлювачів, втім вона зазначила, що зараз, завдяки іншому сприйняттю тієї ж інформації, по-іншому бачить сина і знає, що робити.

Скріншот з Instagram Інни Мірошниченко

"Вчора ми слухали про те, що ми не знаємо минулого дитини, не знаємо досвіду, травм і глибини переживання. І що будь-що, запах, звук, слово може стати тригером і відправити дитину в те особисте пекло, з якого ми її вириваємо", - написала Мірошниченко.


Вона додала, що днями таке трапилося з 2-річним Марселем у поїзді.

Мірошниченки похрестили Марселя у жовтні

Мірошниченки похрестили Марселя у жовтні

"Абсолютно раптово в секунду щось віднесло дитину кудись далеко, де нас немає. Це така істерика, яку зрозуміти лише тим, хто проживає аналогічний досвід. Бо на щастя діти в сім’ях таке не покажуть. Я теж плакала. Заспокоювала в темряві, а сама плакала. Бо так боліло, що воно може бути з ним завжди. Що якась порожнеча, страх можуть час від часу тягнути його в прірву", - розповіла блогерка.

Інна зазначає, що такий випадок не перший. Минулого разу це сталося з хлопчиком, коли вони були на групових заняттях в центрі розвитку.


Скріншот Instagram Інни Мірошниченко

"Він сприйняв це, як повернення туди, звідки прийшов до нас. Мені так соромно було… Що я вийшла по ту каву. Що лишила його з викладачем, нянями і іншими дітьми на 5 хвилин. На ті 5 хвилин, коли він подумав, що я зрадила його", - написала Мірошниченко.

Вона сказала, що не хоче, аби їх жаліли чи когось лякати.

"Просто так боляче за те, що робить з дітьми втрата батьків. І невідомо, чи зможу я колись стати безпечним світом для свого сина", - підсумувала Інна.

Нагадаємо, Інна та Тімур Мірошниченки всиновили Марселя у червні 2023 року.

Як відомо, подружжя не приховує, що у хлопчика є певні захворювання, а адаптація хлопчика до сім'ї проходила важко.

Також Інна та Тімур виховують двох власних дітей: 5-річну Мію та 4-річного Марка.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів