Кароль у новому випуску свого YouTube-шоу зустрілася з удовою Кузьми Скрябіна, а LELY45 переспівала його "насущну" пісню. ВІДЕО

Кароль у новому випуску свого YouTube-шоу зустрілася з удовою Кузьми Скрябіна, а LELY45 переспівала його "насущну" пісню. ВІДЕО

6 червня, 14:30

Співачка Тіна Кароль у новому випуску своєї авторської програми "Дім звукозапису" вирішила згадати про покійного музиканта Андрія Кузьменка та його хіт 2000-х під назвою "Наші".

Для виконання каверу на композицію Кузьми Тіна покликала молоду співачку LELY45.

"Сьогодні буде драйвова програма, бо на одній сцені зустрінуться панк-рок та інді-рок - це гурт "Скрябін" та LELY45! У виконавців буде всього дві години для спільної репетиції, аби заспівати особливу пісню Кузьми з першого дублю", - проанонсувала Кароль.

Тіна Кароль і LELY45

Тіна Кароль запросила молоду виконавицю переспівати актуальну нині пісню Кузьми "Наші"


"Я люблю "Скрябіна", деякі пісні знаю від першого рядка до останнього, деякі я можу інтуїтивно підспівувати. У пісні "Наші" я дуже органічна, я спробувала передати ту атмосферу, яку вочевидь закладав Кузьма. Напевне, в мене це вдалося. Ця пісня, як ніколи важлива, адже вона віддзеркалює єдиний меседж суспільства: ми українці, й ми цим пишаємося", - прокоментувала LELY45.

Пісня "Наші" була написана Андрієм на початку нульових, коли він переживав момент гострої ідеологічної несправедливості, адже у той період на радіо та телебаченні було засилля російськомовного шансону. Музиканту навіть доводилося платити за те, щоб його пісні взяли на радіо. Про це згадала його дружина, Світлана Бабійчук, до якої Кароль завітала у гості в рамках шоу.

Тіна Кароль і дружина Кузьми Скрябіна

Тіна завітала до будинку удови Кузьми Світлани та побачила його колекцію вінілу

"Ми діти країни, якої вже немає, і до сих пір нас часом ще "совками" називають, але ми – українці, нормальні, здорові, напишем своїм дітям правильну історію", - співав Кузьма.

"Пісню "Наші" несправедливо до цього не бачили. Люди повинні почути її саме сьогодні. Вона насущна! Ми будуємо історію справжньої України, незалежної європейської країни", - зауважив гітарист "Скрябіна" Олексій Зволинський.

Як відомо, Андрій Кузьменко загинув у ДТП 2-го лютого 2015 року. Йому було 46.

Нагадаємо, у першому випуску "ДЗЗ" гостею була Юлія Саніна і вона переспівала легендарний хіт 1960-х.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів