Найвідоміші образи Тіни Кароль від 90-х і до сьогодні: як змінювалася зірка. Фото

26 квітня, 09:00

Співачка Тіна Кароль, справжнє ім’я якої Тетяна Ліберман, вважається сучасною українською фешн-іконою. Вона тривалий час шукала свій стиль, експериментувала із зачісками, але завжди залишалася білявкою. А червона помада – її справжня візитівка.

ТаблоID зібрав найяскравіші образи Тіни Кароль від початку кар’єри і до сьогодні. Показуємо деякі фото та образи, які не часто побачиш у мережі.

90-ті

39-річна співачка Тіна Кароль з дитинства була артистичною дівчинкою. Вона навчалася у музичній школі, брала участь і ставала лауреаткою багатьох конкурсів.


Тут вона називала себе "наївною мрійницею". Хоча самотужки зробила все, щоб ці мрії, зокрема, про сцену, обов’язково збулися.

Нульові

Тіна Кароль в молодості і до тепер віддає перевагу світлому кольору волосся, який ніколи кардинально не змінювала. Але експериментувала із стрижками.

Та про це згодом. У 2005 році стався перший творчий прорив Тіни Кароль. Тоді вона взяла участь у конкурсі "Нова хвиля", де посіла друге місце. Тіна запам’яталася своїм розкішним довгим волоссям та кучерями. Такого ж образу вона дотримувалася і під час участі у "Євробаченні" у 2006 році.

На перші кардинальні зміни співачка наважилася у 2010 році. Тоді вона екстремально вкоротила довжину аж до боб-каре. Потім варіювала його до модного піксі. Зверніть увагу на сценічний образ співачки – сьогодні такого точно не побачиш.

Далі експерименти із короткими зачісками не припинилися. Кароль варіювала їх із подовженим чубчиком, який могла вкладати оригінальними хвилями.

І так, вона могла експериментувати із відтінками свого кольору. Ось тут, наприклад, холодний блонд, який вона доповнювала темним, глибоким макіяжем.

Фото: Viva

Та за кілька років Тіна Кароль облишить експерименти із зовнішністю і причиною тому будуть важкі особисті випробування.

2015-ті

Чоловік Тіни Кароль Євген Огір, з яким вона таємно одружилася, помер у 2013 році від раку шлунку. Відтоді стиль співачки набуває кардинальних змін.

Тіна робить ставку на жіночність та стриманість. Вона більше не експериментує із довжиною волосся, а лише трохи змінює відтінок свого блонду. У гардеробі артистки переважають стильні сукні.

Тоді ж шаленої популярності набуває червона помада, яка стала справжньою візитівкою Тіни Кароль. А ще – легендарні латексні сукні, в яких вона з’являлася на зйомках популярних шоу.

І до сьогодні у гардеробі Тіни є латексні сукні

І до сьогодні у гардеробі Тіни є латексні сукні

До речі, любов до червоної помади Тіні прищепила візажистка Наталія Стрільчук. За її словами, жоден макіяж не може приховати сльози у очах. Тоді артистка важко переживала втрату коханого чоловіка.

Тому вихід один – змінити акценти. У її арсеналі завжди була червона помада, яка так полюбилася Кароль.

Ба більше – червоний колір став особливою родзинкою і в гардеробі Кароль. Часто для своїх виходів та фотосесій вона обирала саме такі вбрання.

Цікаво, що у 2019 році вийшла короткометражка "Колишні", де Кароль зіграла головну роль. Вона з’явилася на екранах в образі короткостриженої брюнетки.

Артистка не боїться бути відвертою зі своїми прихильниками. Тому постає навіть в оголених образах.

2020-ті

Як ми вже говорили, сучасний стиль Тіни Кароль орієнтується на жіночність та стриманість. Тому в арсеналі співачки переважають сукні.

Кароль завжди виділяє свою струнку фігуру, використовуючи ремені, широкі паски чи корсети.

Тіна любить доглядати за собою. В ексклюзивному інтерв’ю для ТаблоID вона розповіла, що любить креми зі спікулами.

Вона віддає перевагу здоровому сну та контролює харчування: не їсть після 19:00 та не вживає цукор. І, звісно, товаришує зі спортом, аби завжди тримати себе у неперевершеній формі.

Для своїх концертів Кароль обирає яскраві образи. Це можуть бути боді, приталені сукні чи костюми. Наприклад, варіанти з концерту 2021 року артистки.

Зараз це можуть бути ніжні та чуттєві образи, які відповідають репертуару співачки.

Нагадаємо, Тіна Кароль нещодавно запустила своє власне шоу під назвою "Дім звукозапису". Її першими гостями стали Юлія Саніна та ONUKA, які подарували старим хітам нове звучання.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів