"Менше хвилююся": вагітна Ребрик розказала, як почувається і чи вже знає стать "пузожителя"

23 жовтня 2023, 11:45

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик, яка очікує на третього малюка, зізналася, що поки не знає, хто це буде: хлопчик або дівчинка. І якщо в попередні рази їй це вірно підказувала інтуїція, то цього разу вона мовчить.

Як почувається 42-річна майбутня мама й як до прийдешніх змін у сім'ї ставляться дочки, 11-річна Діана та 5-річна Поліна, вона розказала, відповідаючи в Insta-сторіс на питання підписників.

Лілі самій не терпиться дізнатися, хто в неї в животику

Лілі самій не терпиться дізнатися, хто в неї в животику

"Поля мала купу запитань, постійно розпитує: "Як там себе почуває пузожитель?" Так вона охрестила майбутню дитину", - поділилася Ліля.


Народжувати зірка планує в одному з приватних пологових столиці

Народжувати зірка планує в одному з приватних пологових столиці

"Щовечора і щоранку цілує животик, розмовляє з ним, перебирає свої іграшки і каже: "Як добре, що я цю іграшку зберегла, маленький братик чи сестричка буде гратися". Старша Діана - більш досвідчена в цих питаннях, вона вже знає, що чекати доведеться довгенько, і пояснює Поліні", - розказала зірка.

Діана з Поліною скоро стануть старшими сестрами

Діана з Поліною скоро стануть старшими сестрами

На думку Ребрик, природа влаштувала так, щоби жіночий організм під час вагітності абстрагувався від зовнішніх стресів, акумулюючи енергію на собі. Саме так наразі відбувається з нею.

"Я дуже глибоко це відчуваю, бо стала спокійнішою, повільнішою, менше хвилююся", - розказала вона.

А от що до фізичного стану, то токсикоз, якив мучив Лілію в попередні дві вагітності, й цього разу поки не дає їй розслаблятися.

До речі, відреагувала Ребрик і на закид, мовляв, "стрьомно" народжувати в її віці.

Ну і як же без таких делікатних повідомлень майбутній мамі...

Ну і як же без таких "делікатних" повідомлень майбутній мамі...

Нагадаємо, раніше Лілію звинуватили у тім, що за допомогою третьої дитини вони з чоловіком, Андрієм Диким намагаються вберегти його від армії та забезпечити безперешкодний виїзд за кордон.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів