"Вирішили спонтанно": Хамайко з Оністратом одружилися після 18-ти років спільного життя. Фото

5 липня, 12:30

Телеведуча Валентина Хамайко та банкір і військовий Андрій Оністрат офіційно взяли шлюб після 18 років життя разом.

Подружжя, яке має чотирьох дітей, дійшло до Київського РАГСу 4-го липня, повідомляє "1+1".

Весілля Хамайко і Оністрата

42-річна Хамайко і 50-річний Оністрат нарешті стали офіційним подружжям

"Коли ми почали лише зустрічатися, і в мене і в Андрія був попередній життєвий досвід. Для нас розпис ніколи не був важливою точкою в житті. Нам було важливіше сформувати гармонійні стосунки. Ми настільки багато над цим працювали, що через 10 років спільного життя зрозуміли, що готові вінчатися. Бо у нас вже були діти і глибокі почуття один до одного", - поділилася Валентина.


Хамайко з Оністратом та дітьми у РАГСі

Пара разом цілих 18 років і виховує 2-х синів і 2-х доньок

Але війна загострила всі моменти і життєві сенси. Тому Валентина та Андрій нарешті вирішили офіційно розписатися.

"Все вирішили спонтанно. Навіть не думали робити публічно. Думали, що можна легко зробити це в "Дії" онлайн. Але, на жаль, в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи, проплатити збори. Тому, звечора ми з чоловіком вирішили, що завтра в РАГСі розпишемося, бо Андрій мав їхати у відрядження на невизначений термін.

Навіть старші діти не змогли бути, тому що їм довелося б ламати свої плани. Ми з розумінням до цього поставилися. Тому що діти розуміють, що для них життя не зміниться після нашого розпису. Соломія з іронією сказала щось таке: "Тато ще довше з цим рішенням тягнути не міг?" І ми самі на розпису багато сміялися, тому що це все було для нас незвично", - розповіла ведуча.

Хамайко вийшла заміж
Валентина з Андрієм вже були повінчані, а тепер ще й розписані

Наречена була у білій довгій сукні власного бренду TAIYŌ.

"Забігла з дітьми в шоурум і вже за 10 хвилин була готова прожити разом ще одну важливу подію в нашому житті! Чоловік тим часом створював для мене найкрасивіший букет🤍 А вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження… збирає форму, зброю і їде. На скільки до кінця не відомо… як завжди 2-3 тижні за декілька останніх днів перетворились на 2-3 місяці… Завжди жахливо нервую… Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем", - написала Хамайко 5-го липня в Instagram

Старші діти подружжя не були на весіллі, зате були молодші та племінники Валентини

Старші діти подружжя не були на весіллі, зате були молодші та племінники Валентини

Нагадаємо, ще в лютому цього року Валентина розповідала, чому вони з Андрієм досі не дійшли до РАГСу. Старшій доньці подружжя, Соломії 15 років, сину Михайлу 13, доньці Мирославі 10 і наймолодшому сину Андрію 5.

Торік на війні загинув 21-річний Остап - син Оністратра від попередніх стосунків.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів