"Перший та єдиний чоловік, до якого відчувала кохання": Хамайко пояснила, чому за 17 років так і не вийшла за батька своїх 4 дітей

7 лютого, 16:30

Телеведуча Валентина Хамайко пояснила, чому за понад 17 років спільного життя вона та батько чотирьох її дітей, бізнесмен, банкір та захисник України Андрій Оністрат досі не уклали офіційний шлюб.

Також зірка "Сніданку з 1+1" розповіла, як змінила її чоловіка війна.

Як зізналася 41-річна Валентина в програмі "Слава+", вийти заміж ніколи не було для неї самоціллю.

Андрій та Валентина понад 17 років живуть у цивільному шлюбі

Андрій та Валентина понад 17 років живуть у цивільному шлюбі


"Андрій сам по собі складна людина, і я пам’ятаю, що ми почали жити разом і свої відчуття теж пам’ятаю: "Не знаю, скільки протривають наші стосунки, але мені так класно зараз! Я так люблю цю людину!" Бо це був перший і єдиний чоловік у житті, до якого я відчувала кохання. Я подумала, я хочу бути тут і зараз з ним", - зізналася Хамайко.

І хоча пара, яка виховує 15-річну Соломію, 13-річного Михайла, 10-річну Мирославу та 5-річного Андрійка, до РАЦСу так і не дійшла, зате повінчалася.

"Ми повінчалися, здається, коли в нас було вже троє дітей. Це трапилося після кризового моменту в стосунках, після того, коли здавалося, що ми, напевно, розійдемося. Важкий був період. Але тоді ми навчилися проговорювати наші проблеми. Ми повінчалися 1 вересня 2016 року. А почали жити разом у 2006-му", - пригадала телеведуча.

Пара виховує чотирьох спільних дітей: двох доньок і двох синів

Пара виховує чотирьох спільних дітей: двох доньок і двох синів

Як розповіла Валентина, чоловік не радився з нею, коли вирішив піти захищати Україну, тому 25-го лютого 2022 року пішов до військкомату Солом’янського району. У серпні того ж року він мобілізувався.

"Він мені тоді сказав: "Мені було складно про це тобі сказати, я не знав, яка буде в тебе реакція". Єдине, що він мені сказав: "Як я можу не піти? Остап (старший син Андрія від попередніх стосунків) служить. Рано чи пізно мої сини поставлять мені питання: а де в цей час був ти?" І я тоді подумала, дійсно, яке має право Андрій бути вдома, якщо його син там? Тому він пішов за ним", - розказала ведуча.

Найтяжчим днем свого життя Хамайко називає той, коли під час оборони Вугледара загинув Остап, якому був 21 рік. Парубок, попри те, що страждав на астму та користувався інгалятором, пішов на фронт добровольцем.

Остап (на фото в окулярах) загинув у червні 2023-го року, місяць не доживши до свого 22-ліття

Остап (на фото в окулярах) загинув у червні 2023-го року, місяць не доживши до свого 22-ліття

Андрій, закінчивши службу, повернувся до сім'ї іншою людиною.

"Мені здається, вона змінила всіх, хто є дотичним до цього, хто пропускає війну через себе. Коли Андрій закінчив службу і повернувся додому інакшим. Я це усвідомила десь через тиждень життя разом. Я розумію, чому він змінився. Він досить довго жив сам, а коли ти живеш сам, ти про все домовляєшся в своїй голові, ти мало спілкуєшся з тими, хто поряд. А тут ти повертаєшся в родину, яка два роки жила по своїй схемі. Коли Андрій приїхав, він багато мовчав. Бо в нього і звичка розмовляти теж зникла. Звичка ділитися своїми думками і емоціями теж зникла", - поділилася Валентина.

"І в цьому була величезна складність. Певний період я не розуміла емоції, вчинки чоловіка, навіть його запитання. Не розуміла, як до нього достукатись. Але це відбулося. Через важкі розмови, сльози", - додала вона.

Мета телеведучої - відновити свої стосунки з чоловіком, зробити їх такими, які вони були раніше.

"Страху розлучення немає, я готова сприйняти різні варіанти розвитку наших стосунків, але я точно знаю, що кожен з нас готовий над ними працювати. Тому що ми багато вклали в наші стосунки", - наголосила вона.

Нагадаємо, Валентина Хамайко - медик, лейтенант запасу. Після початку повномасштабного вторгнення телеведуча відновила свій військовий квиток.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів