Варлей оголосила ім'я доньки, яку народила в присутності чоловіка

12 січня, 11:30

Учасниця 12-го сезону телешоу "Холостяк", акторка і блогерка Вікторія Варлей повідомила, що стала мамою.

Як зізналася Віка в інтерв'ю "Viva", донька Мішель з'явилася на світ ще 1-го січня, однак мама тримала новину в таємниці.

"Я чомусь відчувала, що все станеться 5 січня, але донечка, як справжній Козеріг, вирішила по-своєму і народилась "з розмахом" на Новий рік 1 січня.

Я від початку планувала природні пологи, готувалась: займалась дихальною йогою, прослухала сотні годин лекцій, щоб підготувати своє тіло", - розказала блогерка.


Варлей вперше стала мамою в 39

Варлей вперше стала мамою в 39

Вікторія також розповіла, що народжувала в присутності свого чоловіка.

"О так! Ми були від початку і до кінця разом. Взагалі я відмовлялась від його присутності на пологах, але коли зайшов лікар і сказав: "Будемо народжувати", все почало розвиватись так стрімко, що чоловік і оговтатись не встиг, як вже тримав мою ногу.

А я спостерігала за цим усім, наче за мультиком, і уважно слухала вказівки медсестер. В якийсь момент чоловік попросив, щоб його змінили: йому треба було присісти… Не витримав такого навантаження", - розповіла новоспечена мама.

І хоча Вікторія народила майже 2 тижні тому, нещодавно вона натякала, що очікувала саме на доньку

І хоча Вікторія народила майже 2 тижні тому, нещодавно вона натякала, що очікувала саме на доньку

Маленька Мішель

Маленька Мішель

Варлей також розповіла, як дбала про себе під час вагітності.

"Я повністю присвятила весь час собі, догляду за собою, харчуванню і спорту: це був мій особистий челендж. Я ходила на пілатес до тих пір, поки на 7 місяці мені не сказали: "Сорі, але ми вже боїмось брати на себе таку відповідальність".

Вдома я займалася йогою для вагітних, також відвідувала спеціальний масаж для майбутніх мам, користувалась кремами, скрабами та оліями. І це було недарма – у мене не лишилось жодної розтяжки на тілі", - зазначила вона.

За словами Вікторії, під час вагітності вона набрала 21 кг

За словами Вікторії, під час вагітності вона набрала 21 кг

Нагадаємо, за батька своєї доньки Вікторія вийшла в 2022-му році.

Раніше вона розповідала про подробиці вагітності, а також зізнавалася, що в її житті був вимушений аборт (через халатність лікаря).


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів