"Хочеться кричати, але стискаєш зуби": Апанасенко розказала про важливість і неоднозначність статусу "міс"

18 вересня 2023, 11:15

Володарка звання "Міс Україна Всесвіт"-2022 Вікторія Апанасенко поміркувала про переваги і недоліки отриманого майже 1,5 роки тому титулу.

В Instagram Віка розказала про несправедливість, яка перепала на долю українців, і зазначила, як важливо з користю використовувати свій статус.

"Бути "Міс Всесвіт Україна"-2022 і нести цей титул 1 рік та 3 місяці. Для мене найважчий досвід у моєму житті. Школа життя та шалений виклик бути амбасадором країни в пік повномасштабного вторгнення.

Це коли тобі страшно, боляче, в тобі палає ненависть та злість до країни агресора. В тобі внутрішній конфлікт від того, що ти збираєш "святковий гардероб" і паралельно постійно їздиш допомагаєш людям з ліками та їжею, і бачиш як люди сплять під клейонкою (бо йде дощ і немає даху над головою)", - розповіла Апанасенко.


Це каміння в тебе за те, що ти не м'яка, гнучка, і кажеш про страшні речі прямо, - розказала Вікторія, що означає нести статус міс

"Це каміння в тебе за те, що ти не м'яка, гнучка, і кажеш про страшні речі прямо", - розказала Вікторія, що означає нести статус "міс"

фото з instagram

"Театр абсурду, в якому закордонні фани хочуть бачити тебе в яскравих фотосессіях, на підборах, а твій постійний одяг кросівки, та спортивний костюм.

"Це коли тобі хочеться кричати, але ти стискаешь зуби і робиш те, що повинен. Бо основна твоя ціль, через призму "святкової мішури" донести правду, показати те, що відбувається в Україні", - наголосила міс.

"Цей досвід про те, що світ може закривати очі і може бути несправедливим. Справедливості не існує. Але попри це, є цінності, норми і людські життя, які потрібно захищати до кінця.

Досвід про те, що ти можешь залишити слід в серцях мільйонів людей, змусити їх замислитись і допомогти тим, хто потребує цього", - наголосила Вікторія.

Нагадаємо, цьогоріч статус "Міс Україна Всесвіт" здобула 26-річна киянка Ангеліна Усанова.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів