Вілл Сміт відреагував на зізнання жінки про розлучення, а вона зібралася знову з ним жити (несподіваний аргумент)

16 жовтня 2023, 10:15

Американська акторка Джада Пінкетт-Сміт днями ошелешила заявою про те, що вони з Віллом Смітом уже 7 років як розлучені, просто "не на папері". Втім актора ці публічні одкровення, схоже, анітрохи не розгнівали.

Поки користувачі мережі соромили Джаду за те, що привселюдно ганьбить свого чоловіка, Вілл декілька днів відмовчувався, а потім таки висловився, причому дуже мило.

Імейл від Сміта оприлюднило видання New York Times, пише Daily Mail.

Якщо Вілл і не очікував, що Джада зробить гучну заяву щодо їхніх стосунків, то не подав виду

Якщо Вілл і не очікував, що Джада зробить гучну заяву щодо їхніх стосунків, то не подав виду

Фото Getty Images

Актор зізнався, що розповідь дружини стала для нього "холодним душем", і що вона виявилася "стійкішою, мудрішою та співчутливішою", ніж він собі уявляв.

"Коли ти з кимось разом понад половину свого життя, виникає така собі емоційна сліпота. І ти надто легко можеш втратити чутливість до прихованих нюансів цієї людини та її тонкої краси", - написав Сміт.

Схвально, також у формі листа, відгукнувся він і про мемуари Джади, повідомляє AP Entertainment.

Жодних сварок

Жодних сварок

Фото Getty Images

"Я аплодую та віддаю тобі шану. Якби я прочитав цю книжку 30 років тому, я би точно обіймав би тебе більше. Тепер почну", - пообіцяв Вілл.

Не виглядає засмученим самотнім чоловіком актор і на відео, яким він поділився у своєму Instagram. Сміт показав, як куняє на яхті, та навів кумедний факт про себе: він може спати під звуки телефонних дзвінків та сповіщень.

Тим часом Джада несподівано припустила, що вони з Віллом не лише не оформлюватимуть офіційного розлучення, а і знову житимуть разом. Акторка навела цікавий аргумент.

"Гадаю, зрештою ми будемо (знову жити разом - ред.). Справді так гадаю. Вілл старішає. Я ще залишаюся досить молодою, але для мене стає очевидно, що йому потрібен буде хтось, хто про нього дбатиме", - сказала 52-річна Пінкетт-Сміт про 55-річного Сміта.

Нагадаємо, як розказував Вілл, у юності він пережив болісний розрив із коханою, після чого поринув у хаотичні сексуальні зв'язки з різними жінками, аж поки в нього не розвинулася психосоматична реакція: нудота від оргазмів.

Як відомо, Пінкетт-Сміт - друга дружина актора. Пара має 25-річного сина Джейдена і 22-річну дочку Віллоу. Від першого шлюбу в Вілла є син Трей.






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів