Чула голоси, хотіла себе вбити і вже 7 років розлучена з чоловіком: Джада Пінкетт Сміт ошелешила зізнаннями

11 жовтня 2023, 16:30

Виявляється, американське акторське подружжя, Вілл Сміт та Джада Пінкетт Сміт уже цілих сім років як "живуть цілком окремими одне від одного життями".

Такою заявою 52-річна Джада ошелешила в інтерв'ю People та NBC News. Вони присвячені виходу автобіографії зірки, "Worthy" ("Гідна"). У ній вона теж робить вельми несподівані зізнання, зокрема про те, як готувалася до самогубства.

Це Сміти на парадному хіднику торік

Це Сміти на парадному хіднику торік

Фото AFP з сайту Getty Images

Що ж до них із Віллом, то, як висловилася Джада, це "розлучення", але "не на папері". Зі слів жінки, вони з ним досі намагаються розібратися у своїх стосунках.


"Ми разом робимо дуже відповідальну роботу. В нас є глибока любов одне до одного, і ми збираємося розібратися, який вигляд вона має", - зaзначила Джада.

Вона пояснила, що досі вони з чоловіком були не готові говорити про це публічно.

Те, що Джада і Вілл розійшлися, не заважає їм позувати для щасливих фото з дітьми: Джейденом, Віллоу і Треєм, сином актора від першого шлюбу
Те, що Джада і Вілл розійшлися, не заважає їм позувати для щасливих фото з дітьми: Джейденом, Віллоу і Треєм, сином актора від першого шлюбу

"Чому все зламалося... було багато чого... Станом на 2016-ий рік ми були просто виснажені намаганнями. Гадаю, ми обоє ніби застрягли у наших фантазіях про те, якою, ми думали, має бути інша людина", - поділилася Пінкетт-Сміт.

Акторка не стала приховувати, що думала про офіційне розлучення з Віллом.

"Я дала обіцянку, що в в нас ніколи не буде причини розлучитися. Хай там що, ми працюватимемо разом. Я просто не змогла порушити ту обіцянку", - зізналася вона.

Джада вже 7 років як розлучена, але не на папері

Джада вже 7 років як розлучена, але "не на папері"

Про свої стосунки з Віллом Смітом авторка розказує і в своїй книзі. А ще описує найтемніший період свого життя, коли зі сторони воно виглядало бездоганно, але насправді через депресію вона думала вкоротити собі віку.

"Коли мені виповнилося 40, я жила в такому сильному болю. Я не бачила іншого виходу, крім смерті. Тож я придумала план", - розповіла Джада.

Зі слів Пінкетт Сміт, голоси всередині неї підбурювали її померти.

"Просто вбий себе. Ти нічого не варта, ти - гівно якесь." Я почала шукати місця, скелі, де зі мною міг статися "нещасний випадок", оскільки не хотіла, щоби мої діти думали, що їхня матір скоїла самогубство", - пригадала акторка.

Як розказала Джада, від суїцидальних думок їй допоміг галюциногенний напій аяваска. Нагадаємо, його пив і Вілл Сміт, після чого ніби "плавав глибоко в космічному просторі".

Нагадаємо, в 2020-му році стало відомо, що в Джади був роман із приятелем їхнього з Віллом сина. Але здавалося, зірковий шлюб зміг витримати це випробування.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів