"В юридичному плані я неправий": Козловський про "хама" Кондратюка, розірвану дружиною повістку та де і ким служить зараз

4 квітня, 18:00

Співак Віталій Козловський, котрий у інтерв'ю своїй екснареченій Раміні Есхакзай ошелешив новиною про народження сина, розказав також про свою військову службу та судову тяганину з продюсером Ігорем Кондратюком.

Іще 39-річний артист зізнався, на які кошти він та його сім'я живуть зараз.

Зі слів Віталія, в перший рік повномасштабної війни в нього була лише "одна-дві роботи за символічні гроші", решта - благодійні концерти. Але завдяки тому, що співак багато виступав у 2021-му, в нього досі лишилися певні заощадження.

Віталій відверто поспілкувався зі своєю колишньою нареченою

Віталій відверто поспілкувався зі своєю колишньою нареченою


"Слава Богу у мене є у "кубишках" трошки, тому що було б дуже печально", - відповів Віталік на питання, чи легко вижити на зарплатню військового.

Почасти тому Козловський так гостро сприйняв те, що частина його зарплатні автоматично стала перераховуватися на оплату боргу Кондратюку.

"Коли я був на Донеччині, і ми їхали на позиції, заїхали у продуктовий магазин, аби затаритися продуктами з хлопцями. І ми на касі мали скинутися грошима з карток. Коли я відкрив свою картку - а мені вдень приходили якісь повідомлення, я не надав їм якоїсь уваги. І вже коли кажуть: "Вєталь, ми тут скидаємось, з тебе стільки-то", і відкриваю ту картку і кажу: "Бл* пацани, в мене нема грошей, в мене Кондратюк все забрав"... Одним словом, у мене не лишилося нічого на той момент", - пригадав він.

Зі слів Віталія, напередодні своєї мобілізації він встиг відпрацювати корпоратив та лишити трохи грошей сім'ї

Зі слів Віталія, напередодні своєї мобілізації він встиг відпрацювати корпоратив та лишити трохи грошей сім'ї

"Це для мене був такий удар, тому що мені здавалося, що війна не тільки скидає маски з людей, а іде якась переоцінка цінностей, що люди можуть поспілкуватися нарешті. Кондратюк ніколи не хотів напряму зі мною зустрітися, і коли це сталося саме там, це для мене був удар просто, моєму гніву не було меж, як?! Ця людина зробила все, щоб бути відірваною від реальності. Йому нічого не загрожувало, його діти не будуть служити, і він мене емпатично, по-людськи, не зрозуміє", - зазначив Віталій.

Позицію Кондратюка по відношенню до нього артист вважає "банальною помстою", а самого продюсера - "хамом, який не хоче ні зустрічатися, ні увійти в ситуацію".

Розголос цієї історії в соцмережах був спробою Козловського спонукати Кондратюка до спілкування, яка не мала успіху.

"...Я домовився б з ним про мирову угоду, щоби мене не тюкали з судів, домовився б, як ті гроші віддати, і забути про цю конфліктну ситуацію", - пояснив співак.


Подальші спроби вийти на контакт із Ігорем він вважає марними, мовляв, той або послав би його, або просто не взяв слухавку.

"Час інший, ми змінилися, я змінився, у мене є син, родина, є заради кого жити, не думаю категоріями "я", а думаю - "ми". Я б хотів закрити цю історію, в юридичному плані я неправий, тому я готовий все відшкодувати", - наголосив він, додавши, що говорити про моральні сторони цього конфлікту було би надто довго.

Козловський висловив свою думку відносно того, чи мають артисти служити.

"Мені здається, що ті люди творчості, яких я знаю, якби опинилися на моєму місці... Якщо мені було дуже важко, то вони би там просто не змогли би бути.... Я зараз нікого не хочу образити, але мені здається, що тут вони потрібніші, ніж там. Вони там заважали би", - зізнався він.

Як розказав Віталію працівник ТЦК, після публікації цього фото йому зателефонували декілька жінок і прокляли за те, що в них забирають Козловського

Як розказав Віталію працівник ТЦК, після публікації цього фото йому зателефонували декілька жінок і прокляли за те, що в них забирають Козловського

Між іншим, у самого Віталія, з його слів, виходило так добре, що йому навіть пропонували будувати подальшу військову кар'єру, але він відмовився.

Не бачила від початку свого коханого на фронті й його кохана Юлія.

"Прийшла повістка, яку моя дружина при мені зі сльозами розірвала, каже: “Ти нікуди не підеш!”, але як можна спинити те, що вже рухається по тій дорозі вперед? У нас були страшні конфлікти вдома, це був час, який мені дався складніше, ніж на самій передовій, коли я розумів, що можу здохнути - бачити сльози рідних в такому глобальному відчаї, серце крається", - поділився Козловський.

Причому опинившись в артилерії на Донеччині, співак переконував чинну дружину, що насправді він у безпеці, виступає перед військовими тощо. Аж поки його не "здала" приятелька, акторка Ольга Сумська, якій він записав голосове повідомлення під час обстрілу з проханням подбати про Юлю, якщо з ним щось станеться.

Як зі сміхом розказав артист, Сумська перетелефонувала Юлії з криком: "Вітасю треба спасати!".

Артист дізнався, що стане батьком, коли вже був на полігоні

Артист дізнався, що стане батьком, коли вже був на полігоні

Козловський вважає, що в небезпечні моменти його з того світу оберігав, мов янгол-охоронець, його покійний батько. А від контузії, якої зазнали внаслідок обстрілу його побратими, Віталія врятувало те, що якраз тоді він поїхав до Києва, щоби взяти участь у концерті з нагоди Дня незалежності.

Невдовзі після того співака перевели розпорядженням Міноборони.

"Якомось чином мене з Донеччини знову повертають в частину, там ставлять в наряди, і в якийсь момент приходить розпорядження, що мене переводять у іншу частину. Я не знав, куди мене переводять. Просто було розпорядження Міністерства оборони України. Потім, як виявилося, це ЗСУ, Національний президентський оркестр, на посаду водія", - повідомив Козловський.

Нагадаємо, в листопаді Віталій Козловський представив пісню "Навкруги", присвячену його побратимам.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів